Gietvormmassa voor plaatafgietsel

Gietvormmassa voor plaatafgietsel

Uw one-stop leverancier van thermohardende vormstukken, gootmassa voor plaatafgietsel. Stuur ons een e-mail voor meer informatie: leila@aoxumoulds.com.
Praat nu

Productdetails

Gietvormmassa voor plaatafgietsel


toepassingen

Aoxu Mold Technology is een specialist in geavanceerde composietenactiviteiten. Al onze producten worden vervaardigd in Australië, op ons hoofdkantoor in Melbourne. Wij formuleren, produceren en persen lange glasvezel composietmaterialen. Onze filosofie is om de leider te zijn in geavanceerde composietmaterialen en de technologie te ontwikkelen om ervoor te zorgen dat onze klant de meest up-to-date beschikbare technologie ontvangt.

Automotive

 • Buitenkant carrosseriepanelen - achterkleppen, kappen en dekdeksels, tonneau-afdekkingen - Klasse A-afwerking

 • Reservewielkuipen en afdekkingen

 • Aero-schilden onder het lichaam

 • Kleppendeksels, oliecarter koplampreflectoren

 • Opbergbakken, versterkingsbalken opbergbox

Voordelen van geavanceerde composieten 5c3c44c2d6e22

1. sterk, duurzaam en structureel - kan worden geconsolideerd met aangrenzende stalen delen

2. Lichtgewicht - gewichtsreducties van ongeveer 25%

3.UV-bescherming - kan worden geverfd

4. Brandvertragend - kan worden geformuleerd om aan een groot aantal normen te voldoen

5.Part Consolidation - vermindert het aantal assemblages, vormt complexe vormen

6. Dezelfde thermische uitzettingscoëfficiënt als staal

Bouw en constructie

Gericht op traditionele materialen zoals beton, staal, aluminium en hout, bieden de geavanceerde composietmaterialen en productieprocessen van AOXU verbeterde mechanische eigenschappen, waterbestendigheid, chemische en corrosiebestendigheid, brandvertragende eigenschappen. Geavanceerde composieten bieden een gewichtsvermindering van 25% ten opzichte van traditionele materialen.

Typische toepassingen zijn douchebakken, elektrische behuizingen, structurele vloeren, wandbekleding, waterpanelen voor watertanks, deurhuiden, straatverlichting, wafelvormen / platen en dakpannen.

AOXU Advanced Composites zal een composietenoplossing op maat maken en volledige projectmanagementmogelijkheden bieden.

Voordelen

Hoge sterkte - lange levensduur, zelfs onder extreme weersomstandigheden

Lichtgewicht - gemakkelijk te vervoeren en te installeren

Lage ontvlambaarheid (waar nodig)

Gedeeltelijke consolidatie

Lage tooling-investering

Vervoer

Wereldwijd zijn spoor en openbaar vervoer een goed gedefinieerde markt voor het gebruik van SMC (Sheet Molding Compound). Toepassingen per spoor en openbaar vervoer vereisen doorgaans de specifieke maatregelen van stijfheid en prestatieniveaus van het oppervlak met de toegevoegde eis van de toxische impact van vuur en rook. Om deze reden worden composieten op grote schaal gebruikt in de sector spoor en openbaar vervoer. Ze hebben een lange geschiedenis als materiaal bij uitstek waar specifieke prestaties en veiligheidsnormen vereist zijn, zowel extern als in de trein.

Typische applicaties

 • seating

 • Wandpanelen

 • bevloering

Voordelen van composieten 11

1. sterk, duurzaam en structureel - kan worden geconsolideerd met aangrenzende stalen delen

2. Lichtgewicht - gewichtsreducties van ongeveer 25%

3.UV-bescherming - kan worden geverfd

4. Brandvertragend - kan worden geformuleerd om aan een groot aantal normen te voldoen

5.Part Consolidation - vermindert het aantal assemblages, vormt complexe vormen

6. Dezelfde thermische uitzettingscoëfficiënt als staal

Sanitair

Composieten hebben een lange geschiedenis als voorkeursmateriaal in de sanitaire industrie. AOXU deelt deze geschiedenis door een verscheidenheid aan producten te produceren met behulp van deze geavanceerde composiettechnologieën die zijn ontworpen voor gebruik in deze marktsector. Composieten zijn het materiaal van keuze, omdat ze een hoge sterkte, verhoogde stijfheid en ontwerpvrijheid bieden om complexe vormen en oplossingen te produceren die niet mogelijk zijn met andere technologieën.

We kunnen u helpen uw producten te ontwerpen en engineeren met behulp van computeranalyse om ervoor te zorgen dat u de beste prestaties en ontwerpspecificaties bereikt die aansluiten op uw budget.

Typische toepassingen waarbij SMC wordt gebruikt in de sanitaire marktsector zijn onder meer:

 • badkuipen

 • Wastafels en wastafels

 • Gootstenen in de keuken

 • Wastafels

 • Douchebakken en tegel over douchebakken

 • Wanden in natte ruimtes

Voordelen van geavanceerde composieten in sanitaire ruimtes 1

1.Waterproofing

2. corrosie gratis

3. Bestand tegen huishoudelijke schoonmaakmiddelen

4. hoge sterkte

5.Lightweight

6.Lage ontvlambaarheid - kan worden geformuleerd om aan een groot aantal normen te voldoen


Over composietplaten

Sheet Molding Compound (SMC) is een met glas versterkt thermohardend vormmateriaal met hoge sterkte dat normaal gesproken onder druk wordt gevormd. Het combineert lange glasvezel en onverzadigde polyester / fenol / vinyl en acryl gemodificeerde harsen om een zeer sterke vormmassa te produceren. Deze materialen worden meestal geformuleerd om te voldoen aan de prestatie-eisen van het te vormen onderdeel.

Sheet Molding Compound (SMC) is ideaal voor grote structurele componenten vanwege de hoge sterkte-gewichtsverhouding. SMC biedt extra voordelen bij het ontwerpen van onderdelen, waardoor gelokaliseerde ribbenwapening en nokken voor bevestiging van hulpstukken en subsamenstellen mogelijk zijn. Aanzienlijke tooling-investeringen en algemene besparingen op componentenkosten zijn het resultaat van gedeeltelijke consolidatie. Met dezelfde thermische uitzettingscoëfficiënt als staal en een uitstekende corrosieweerstand is SMC een ideaal alternatief voor staal en kan het worden gebruikt in dezelfde omgeving met wisselende temperaturen. Het belangrijkste voordeel is echter een typische gewichtsreductie van 25% bereikt met een vergelijkbare sterkte als staal.


Over spuitgieten

QQ图片20191024100906 Compressievormen gebruikt normaal gesproken een hydraulische pers waarin een vormgereedschap is bevestigd aan de bovenste en onderste platen van de pers. Het vormgereedschap bestaat uit een bovenste holte en een onderste holte, ontworpen om het te produceren onderdeel te produceren en te verwarmen tot de vereiste giettemperatuur. Nadat de gekozen materialen in de open mal zijn geplaatst, sluit de pers om een overeengekomen druk uit te oefenen die is ontworpen om het materiaal te dwingen binnen de holtes van de mal te stromen. De vormcyclus blijft warmte en druk handhaven totdat het polymeer is uitgehard en het deel is gevormd. Eenmaal gevormd wordt het uit het gereedschap verwijderd en bijgesneden om een afgewerkt onderdeel te verschaffen.

Compressievormen wordt vaak geassocieerd met Sheet Molding Compound (bekend als SMC), Bulk Molding Compound (bekend als BMC) en Long Glass Fiber Polypropylene (bekend als LGFP). De materialen gebruiken allemaal lange glasvezel als versterking en zijn geformuleerd om te voldoen aan specifieke prestatieniveaus die vereist zijn voor het te produceren onderdeel. Ze zijn ideale vervangers voor metalen, aluminium, beton en houten componenten.

Een spuitgietproces onder hoge druk, persvormen met hoge sterkte, lichtgewicht en complexe onderdelen in verschillende maten. Het gereedschap maakt gebruik van bijpassende metalen vormen die in een hydraulische of mechanische vormpers zijn gemonteerd en het gewenste materiaal wordt door robotica geplaatst of met de hand in de open vorm gebracht. De verwarmde vormen sluiten, eenmaal gesloten, druk tussen 7 en 20 MPa. Dit is gebaseerd op de gekozen materialen en het te produceren onderdeel. De cyclustijd is ook afhankelijk van de onderdeelgrootte, het ontwerp en de dikte en varieert van één tot vijf minuten. Functies zoals ribben, nokken, inzetstukken en hulpstukken kunnen ook worden gevormd met behulp van deze technologie.


Voordelen van compressiegieten

Compressievormen is om een aantal redenen een populaire techniek. Een deel van zijn populariteit komt voort uit het gebruik van geavanceerde composieten. Deze materialen zijn meestal sterker, stijver, lichter en beter bestand tegen corrosie dan metalen onderdelen, wat resulteert in superieure objecten. Fabrikanten die gewend zijn om met metalen onderdelen te werken, vinden dat het heel eenvoudig is om een voor metaal ontworpen object om te zetten in een compressievormstuk. Omdat het mogelijk is om de geometrie van het metalen onderdeel aan deze techniek aan te passen, kan men in veel gevallen het metalen onderdeel eenvoudig laten vallen en vervangen.

Een ander voordeel van compressiegieten is het vermogen om zeer complexe onderdelen te maken. Hoewel deze techniek de productiesnelheid van kunststof spuitgieten niet helemaal kan bereiken, biedt deze meer ingewikkeldheden in geometrie dan typische gelamineerde composieten. Het zorgt ook voor langere vezels dan kunststof spuitgieten, wat resulteert in sterkere en stijvere materialen. Daarom kan compressiegieten worden gezien als een middengrond tussen kunststof spuitgieten en de vervaardiging van gelamineerde verbindingen.

Met zijn vermogen om complexe onderdelen te maken met een grote verscheidenheid aan toepassingen, terwijl de kosten van het onderdeel en de doorlooptijd een prioriteit blijven, is compressievormen een voordelig proces voor fabrikanten in een breed scala van industrieën.


Vier hoofdstappen

Er zijn vier hoofdstappen in het thermohardende composiet compressie gietproces:

Er is een tweedelig metalen gereedschap met hoge sterkte gemaakt dat exact overeenkomt met de afmetingen die nodig zijn om het gewenste onderdeel te produceren. Het gereedschap wordt vervolgens in een pers geïnstalleerd en verwarmd.

De gewenste composiet is voorgevormd in de vorm van het gereedschap. Voorvormen is een cruciale stap die helpt de prestaties van het voltooide onderdeel te verbeteren.

Het voorgevormde deel wordt in de verwarmde vorm ingebracht. Het gereedschap wordt vervolgens onder zeer hoge druk gecomprimeerd, meestal variërend van 800 psi tot 2000 psi (afhankelijk van de dikte van het onderdeel en het type materiaal dat wordt gebruikt).

Het onderdeel wordt uit het gereedschap verwijderd nadat de druk is opgeheven. Op dit moment wordt ook elke harsflits langs de randen verwijderd.


Invoering

Abstracte SMC-processen omvatten een zeer geconcentreerde dispersie van gehakte vezels in een hars, geplaatst in een voorverwarmde vorm, die snel sluit (ongeveer 40 mm / s) door de versterkte hars samen te drukken, waardoor de vormvulling wordt geïnduceerd vergezeld van de door de vezels geïnduceerde oriëntatie die de mechanische beïnvloedt eigenschappen van het laatste deel. Verschillende problemen brengen de e its ciënte numerieke simulatie in gevaar, waaronder:

(i) het modelleren van stromingskinematica die in staat is om eventuele brand- en harssegregatie te veroorzaken,

(ii) de evolutie van de ingesloten fi bresoriëntatie en de nauwkeurige voorspelling ervan,

(iii) lokale verdunningseffecten,

(iv) fl ow splitsing op kruispunten en de impact ervan op de oriëntatie van de vezels,

(v) lading / schimmel contact en

(vi) parametrische oplossingen met niet-interpolatieve velden.

De huidige paper rapporteert geavanceerde modellering- en simulatietechnieken om de zojuist genoemde moeilijkheden te omzeilen of op zijn minst te verlichten.


Project management

Aoxu Mold Technology biedt wereldwijde klanten een accurate en in-time opvolging voor elk project, van Mold Haalbaarheidsrapport, Mold Flow Analyse, Mold Design, Mold Constructie, Mold Status, Mold Tryout tot Mold Delivery. Dasheng heeft zijn eigen software om de status van elke vorm te bewaken. We zullen ook elke week Mold ProgressReports met onze klanten delen om er zeker van te zijn dat ze over de nieuwste informatie beschikken.


Neem contact op

2

Als u goede suggesties of opmerkingen voor ons heeft, kunt u ons de informatie geven over de producten die u wilt bestellen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Stuur ons een e-mail om ervoor te zorgen dat uw informatie meer tijdige en nauwkeurige feedback kan bevatten.
Veel dank!Hot Tags: Sheet Molding Compound Sink Mold, gootsteen schimmel, smc schimmel

Onderzoek

You Might Also Like