SMC Train Part Compression Mold

SMC Train Part Compression Mold

SMC Train Part Compression Mold
Praat nu

Productdetails

SMC Train Part Compression Mold

Voordeel &. Toepassing van compressievorm

  • Zeer grote onderdelen voor compressievormen (> 250 ibs) kunnen worden geproduceerd met minimale degradatie van glasvezel, wat de sterkste onderdelen van alle gietprocessen oplevert.

  • Materiaal kan in de holte worden geplaatst om een ​​optimale vezeloriëntatie te bereiken op de locatie van de kritische sterkte - het proces wordt niet beperkt door de locatie van de poort.

  • Ongelijksoortige materialen kunnen in de mal worden geplaatst, zoals glasmat of unidirectioneel glas om de sterkte van het onderdeel te verbeteren.

  • Een ecomomische keuze voor kleine (< 1.000) tot zeer grote volumes met enkel- of meervoudig gereedschap.

De persvormdelen zijn op veel gebieden gebruikt, zoals raket, vliegtuig, golfchauffeur, auto, bouw, sanitair, badkamer, meterkast, huishoudapparaat enzovoort.

We hebben uitstekende kwaliteit, concurrerende prijs, perfecte service en tijdige levering, Aoxu Mold Technology kan klanten proefgereedschap, productie van kleine hoeveelheden en serieproductietool bieden. Ondertussen helpen we niet alleen de technische ondersteuning, maar raden we ook de fabrikant van materiaal en persmachines aan om zeker te zijn van de productie van grote hoeveelheden voor klanten, als ze minder ervaring hebben op dit gebied.


Compressievorm versus injectievorm

Spuitgietproducten kunnen producten van hoge kwaliteit produceren met een complexe structuur. De sterkte van producten is echter niet voldoende, terwijl compressievorm langere vezelmaterialen met een zeer goede sterkte en taaiheid mogelijk maakt. Mallen voor compressievorm zijn over het algemeen eenvoudiger dan hun tegenhangers voor spuitgietmatrijzen. Er is geen spruw en runner-systeem in een compressievorm en het proces zelf is in het algemeen beperkt tot geometrieën van sikmpler-onderdelen vanwege de lagere stroomcapaciteiten van de startende thermohardende materialen.

Nadelen.

1. momenteel is het niet geschikt voor het gieten van complexe producten met verdiepingen, zijhellingen of kleine gaten.

2. bramen moeten handmatig worden bijgesneden.

3. Voor thermohardende kunststoffen kunnen de vormproducten, wanneer ze kleine gebreken vertonen, vaak niet worden gerecycled.

Voordelen

1. geschikt voor massaproductie, korte cyclus en hoog rendement;

2.Het verlies van grondstoffen is klein en de slijtage van de mal is klein en de onderhoudskosten van de mal zijn laag;

3. het kan worden gebruikt om grote platte producten te vormen. Hoge maatnauwkeurigheid, kleine krimp, lage inwendige spanning, de mechanische eigenschappen zijn relatief stabiel. Het oppervlak is glad zonder secundaire modificatie.

4.Geavanceerde composietmaterialen worden gebruikt om betere mechnische eigenschappen van de producten te garanderen.


Neem contact op

2Hot Tags: smc trein deel compressievorm, smc compressievorm, trein deelvorm

Onderzoek

You Might Also Like