SMC-compressievorm voor treinonderdelen

SMC-compressievorm voor treinonderdelen

SMC-compressievorm voor treinonderdelen
Praat nu

Productdetails

SMC-compressievorm voor treinonderdelen


In de afgelopen jaren zijn SMC-mallen met succes ontwikkeld met uitharding bij lage temperaturen en snelle prototypingtechnologie, een vlamvertragende klasse A oppervlaktetechnologie en worden ze gebruikt in auto-onderdelen en treininterieurs.

Voornamelijk voor drukgieten moet de druk in de holte zo klein mogelijk worden beschouwd bij het ontwerpen van het scheidingsoppervlak. De uitlaat moet glad zijn, de positie van de afvoer, de vorm en de stroom van het materiaal moeten volledig worden overwogen, vooral voor sommige kleine ribben. Voor de beweegbare uitlaat moet er een overloop zijn. Stofzuigstructuur, het temperatuurevenwicht van de matrijs is consistent. Het uiterlijk en de sterkte van het product zijn gegarandeerd.


SMC is plaatvormverbinding

SMC is een mengsel van polymeerhars, vulstoffen, vezelversterking, katalysator, pigmenten, stabilisatoren, lossingsmiddelen en verdikkingsmiddelen. De productie van SMC is een continu in-line proces.

Dit proces produceert zeer sterke, complexe onderdelen in een grote verscheidenheid aan formaten. Bijpassende metalen matrijzen worden gemonteerd in een hydraulische pers. De materiaallading wordt handmatig of robotachtig in de mal geplaatst; de verwarmde vormhelften zijn gesloten en tot 2000 psi druk wordt uitgeoefend. De cyclustijd varieert van één tot vijf minuten, afhankelijk van de stukgrootte en dikte. Functies zoals ribben, nokken en inzetstukken kunnen worden ingegoten.

Compressiegegoten glasvezelonderdelen worden gekenmerkt door de netmaat en -vorm, twee uitstekende afgewerkte oppervlakken en uitstekende herhaalbaarheid van onderdelen tot onderdelen. Trim- en afwerkingskosten zijn minimaal.

In-mould coatings en vacuümsysteem in het gereedschap zijn beschikbaar om het vermogen van oppervlakteverf te verbeteren, waardoor primer overbodig wordt.

Kleurverbindingen kunnen worden aangepast.


Het voordeel van SMC-vormdelen is als volgt:

(1) Hoge precisie, hoge efficiëntie en hoge versterking.

De belangrijkste taak van het gebruik van SMC voor de productie van antennes is het volledig benutten van de functies ervan en het bereiken van hoge precisie bij het ontwerpen van antennes, van productontwerp en proces. Onder de voorwaarde dat de krimpverhouding van het materiaal en de SMC-vormkrimp in het ontwerp van de matrijsafmeting zijn overwogen, heeft het reflecterende SMC-antenneoppervlak na het vormen een kleinere vorm dan het oorspronkelijke paraboloid. Dat wil zeggen dat de nauwkeurigheid van de SMC gevormde antenne volledig wordt gegarandeerd door de nauwkeurigheid van de vorm. De effectieve waarde van het SMC-antenne gevormde integrale reflectieoppervlak is 0,25 mm en de effectieve waarde van het reflecterende oppervlak uit één stuk van de gesplitste antenne is minder dan 0,3 mm en de effectieve waarde van het reflecterende oppervlak na montage is minder dan 0,6 mm.

(2) Corrosieweerstand

Conventionele antennematerialen zoals aluminiumplaten en stalen platen zijn gemaakt van metalen materialen, niet zo goed als SMC die als een niet-metalen diëlektrisch composietmateriaal in termen van zuurbestendigheid, alkali, zout en corrosiebestendigheid. Het Pikington-laboratorium in de Verenigde Staten gebruikte infrarood om het oppervlak van SMC-materialen te analyseren en ontdekte dat het oppervlak bedekt was met additieven, hars en zeer fijne calciumzuurvuller. Het heeft een goede zuurbestendigheid, waterbestendigheid en corrosieweerstand. De antennereflectie gemaakt door dit materiaal is opgelost, het nadeel van de traditionele metalen materiaalantenne is gemakkelijk te corroderen. In kustgebieden, regenachtige, vochtige gebieden en gebieden met veel zure regen, zijn de anticorrosievoordelen van SMC gevormde antennes bijzonder prominent. De SMC gevormde antennemonsters werden in 130 sterk corrosieve chemische omgevingen bij een omgevingstemperatuur van 50 ° C geplaatst. De resultaten toonden aan dat de testmonsters weinig of geen verandering vertoonden.

(3) lange levensduur

De gemiddelde aluminium plaatantenne is zo klein als 2-3 jaar in het kustgebied, en vaker 4-6 jaar, en het zal in het algemeen worden beschadigd door erosie door zoutsproei en veroudering. Het meest voor de hand liggende voorbeeld is de kabel-tv (CATV) in Taiwan, die eerder werd gebouwd dan het vasteland. Naar schatting zijn er bijna 1000 satelliet-tv-antennes op het eiland, allemaal gebouwd in het midden van de jaren tachtig, die tot begin jaren negentig aluminiumantennes waren. dat wil zeggen is begonnen te vervangen. De levensduur van SMC gevormde antennes is over het algemeen meer dan 15 jaar; PROMLIN's prototype SMC gegoten antennes in 1985 werken nog steeds normaal en worden elk jaar blootgesteld aan tyfoons en zware regen.

(4) Sterke windweerstand

Omdat het antenne-reflectievlak tijdens het vormproces is ontworpen, zijn meerdere longitudinale en omtreksribstructuren ontworpen. Volgens de berekening van de structurele sterkte kan de SMC-antenne een windbelasting van 45 m / s weerstaan, wat zijn opmerkelijke structurele starheid en sterkte aantoont.

(5) Speciale reflecterende laagtechnologie

Het reflecterende oppervlak van de SMC-antenne gebruikt een metalen aluminiumgaas als een reflecterende laag van elektromagnetische golven. Het aluminium gaas in de afgewerkte antenne is gelijkmatig

ingebed onder de oppervlakte SMC, die elektromagnetische golven kan reflecteren en de atmosfeer kan isoleren, en een goede beschermende rol speelt.

(6) Goede consistentie, geen vervorming, gemakkelijk te vervoeren en te installeren

Omdat SMC-antenne membraandruktechnologie onder hoge temperatuur en hoge druk gebruikt. De materiaaleigenschappen en verwerkingstechnologie bepalen de ongeëvenaarde consistentie van SMC-antennes met andere antennes. Dit zorgt niet alleen voor de nauwkeurigheid en hoge versterking van de antenne, maar is ook zeer eenvoudig te installeren en te debuggen. SMC, beter bekend als "glasversterkte kunststof", heeft de kenmerken van geen vervorming, waardoor de nadelige effecten van vervorming van de antenne op het satellietontvangstsysteem tijdens transport worden geëlimineerd.


Vormontwerp

Professionele matrijsontwerpingenieurs met meer dan tien jaar ervaring

Top geschoolde tooling productiepersoneel en professionele verzending personeel

Procedure voor het ontwerpen van gereedschappen,

DFM-rapport en schimmelstroom eerst (kies het beste poortpunt)

DFM goedgekeurd-3D-matrijsontwerp met hele assemblagecomponenten erin. ook 2D-assemblagelay-out met stuklijst

We voldoen niet alleen aan uw eisen als uw leverancier, maar we zoeken ook energiek naar methoden om uw matrijsstructuur te optimaliseren en besparen daarom uw kosten en tijd tijdens lange tijd massieve productie. We hebben managementtechnieken van goede kwaliteit die zo succesvol zijn.

Tooling tekening goedgekeurd-Mold flow met koellijn, productietekening.

We analyseren, verbeteren en voltooien alle bestaande schimmelproblemen die mogelijk niet aan uw eisen en specificaties voldoen. Als de beste matrijzenfabrikant in China hebben we een nieuw managementsysteem voor dit probleem opgezet en krijgen we oplossingen voor wat we zullen verbeteren om het probleem op te lossen. We luisteren altijd naar u, onze klanten. We classificeren uw probleem niet alleen in een vooraf ingestelde schimmeloplossing. We voeren tijd in om uw zakelijke vereisten, uw problemen en uw productie-eisen te leren, daarna stellen we een oplossing voor de problemen voor.

QQ图片20180810094130

Er is automatisch winst mee als u met onze organisatie werkt aan onze toewijding, onze hoogwaardige staalmaterialen en productietolerantienormen, onze zeer effectieve systeembenadering voor elk van de processen, van ontwerp tot verzending.

Spuitgietontwerp is een van de meest uitdagende maar interessante taken op het gebied van kunststoffen. Dit is geweldig voor mensen die hun creatieve vaardigheden willen gebruiken. Dat is een van de belangrijkste vereisten om nieuwe projecten en nieuwe ontwerpen te maken.

Sommigen denken dat deze taak eenvoudig is vanwege het gebruik van CAD-programma's. Deze cursussen helpen een persoon meer te weten te komen over de baan en programma's om hem onderweg te helpen. Deze projecten zijn slechts hulpmiddelen om de ontwerper te helpen. De ontwerper moet nieuwe methoden bedenken voor het maken van plastic vormen. Dit vereist inventiviteit. Sommigen vragen zich misschien af wat een ontwerper van plastic matrijzen doet op een normale werkdag. Velen hebben een schema vergelijkbaar met matrijzenmakers. Ze werken nauw samen omdat de makers hun ontwerpen produceren.

De ontwerper overlegt met de matrijzenmakers, CNC-programmeurs en EDM-programmeurs. Op deze manier kunnen ze werken aan een ontwerp dat realistisch en functioneel is. De ontwerper werkt meestal op een kortere dag dan de matrijzenmakers. Ze moeten het ontwerp samenstellen, maar ze hoeven niet de mal of het plastic te construeren. Ze kunnen soms helpen in de winkel. Dit is gebruikelijk tijdens langzamere seizoenen. Hierdoor kunnen ze ook wat meer uren krijgen en hun ontwerpen tot leven zien komen. Voor velen klinkt dit als een interessante carrièrekeuze. Vraagt u zich af hoe u een ontwerper van spuitgietmatrijzen kunt worden? Er zijn twee carrièrepaden in de Verenigde Staten. De ene is om te leren tijdens het werk en de andere is om naar de designschool te gaan. Het is ook nuttig als iemand mechanische vaardigheden heeft en graag werkt.

Veel ontwerpers hebben een achtergrond in matrijzenbouw. Plastic Mould makers leren over ontwerpen op het werk of ze gaan ervoor naar school. Sommige bedrijven betalen mogelijk ook voor de aanvullende training. Eerdere ervaring in het veld zal hen helpen realistische benaderingen van hun ontwerp te gebruiken. Op technologie gebaseerde scholen en universiteiten bieden programma's die gericht zijn op het ontwerp van kunststof spuitgietmatrijzen. Een achtergrond in mechanische en wiskunde is gunstig. Dit helpt bij het ontwerpproces. Het plasticveld groeit en er is veel vraag naar bekwame ontwerpers, maar het aanbod is laag.

Het veld voor matrijsontwerp is wereldwijd concurrerend. De ontwerper en maker van plastic matrijzen kunnen in verschillende delen van de wereld wonen. De projectmanager zal veel tijd aan de telefoon en e-mail moeten besteden om een goede communicatie te garanderen. Werken op het gebied van spuitgietontwerp heeft zijn uitdagingen, maar is interessant. Er is werkzekerheid en het veld loont goed. Er zijn goede cursussen om de vaardigheden te leren om een ontwerper te worden.


Bedrijfsprofiel

Sinds opgericht in 2010 en werd aanbevolen om de beste SMC / BMC-matrijzenleverancier in China te zijn. Met de bedrijfsfilosofie van "Eerlijkheid, kwaliteit en efficiëntie" die ons in staat stelt een langdurige samenwerking met onze klanten in het buitenland te behouden. Met het vermogen om matrijzen te ontwerpen en te maken volgens Europese technische normen en kwaliteitsniveau, is Aoxu een van de pijlers van de industrie geworden.

We hebben succesvolle ervaring in het maken van verschillende soorten mallen voor:

Auto-onderdelen: bumper, motorkap, chassis, voorpaneel, vrachtwagendeur, dashboard, lampenkap, voetbord, spatbord etc.

Communicatie- en elektrische apparaten: elektrische meterkast, kabeltakdoos, transformerende en verdeelkast, airconditioning, satellietschotel enz.

Sanitair en keukengerei: badkuip, wastafel, gootsteen, plafondplaat, chassis, wandpaneel, enz.

Deur: We hebben unieke ervaring in het maken van SMC deurhuidvorm met houtnerf.

Transport: SMC Motorboot, SMC spoorwegframe, treinzitje, dak, raamkozijn en toilet etc.

Constructie: watertank, septic-tank etc.

De klanten van Huacheng Mold zijn over de hele wereld, zoals Amerika, Italië, Maleisië, Thailand, Iran, enzovoort. Onze producten genieten van de hoogste kwaliteit met de meest redelijke prijs.


Neem contact op

2Hot Tags: smc trein onderdelen compressie schimmel, compressie schimmel, trein schimmel

Onderzoek

You Might Also Like