SMC Truck Bumper compressievorm

SMC Truck Bumper compressievorm

SMC Truck Bumper compressievorm
Praat nu

Productdetails

SMC Truck Bumper compressievorm

Aoxu Mould Technology heeft een diepgaande ervaring in het ontwerpen en produceren van compressievormen voor een verscheidenheid aan industrieën, waaronder de automobiel-, RV-, zware vrachtwagens-, ruimtevaart- en waterscooters, met onze mallen uit de Century-serie specifiek gericht op Klasse-A exterieur carrosserietoepassingen. Al onze matrijzen en gereedschappen worden in eigen huis ontworpen, ontwikkeld en gefabriceerd op basis van door de klant geleverde onderdeelgegevens. Als een verticaal geïntegreerd bedrijf dat alles biedt, van ontwerp tot uitproberen, kunnen we de kwaliteit nauwlettend in de gaten houden om aangepaste services te bieden die voldoen aan uw totale programmabehoeften.

 • Truck-voeringen

 • Ground-Effecten

 • Binnenste en buitenste dashboardpanelen

 • Vorming aan de zijkant van het lichaam

 • Bindweefsel

 • Wielhuizen

 • Carrosseriepanelen voor zware vrachtwagens

 • SMC voor grote landbouwvoertuigen


Vormontwerp

Een succesvolle productlancering begint in de ontwerpfase, cruciaal voor het succes van elk nieuw product. Dus we zorgen ervoor dat we onze houden compressie-mold-vervanging engineering team bemand met ontwerpingenieurs die ervaren, creatief, responsief en vriendelijk zijn. Onze engineering- en ontwerpteams bestaan uit makers van matrijzen, 3d-modelmakers, ontwerpmanagers van gereedschapswinkels, productingenieurs en ontwerpers van carrière-matrijzen. Ons team zal alle aspecten van uw unieke vereisten zorgvuldig overwegen en een solide modelontwerp leveren dat slim, tijdig, nauwkeurig en functioneel is.

De diepgang en breedte van ons vermogen wordt bereikt door de gecombineerde ervaring van ons bedrijf dat elk bedrijf al meer dan 13 jaar bestaat. Dit biedt zowel uitgebreide ervaring als financiële stabiliteit waarop u kunt vertrouwen.

Onze onderscheidende factor ligt in ons unieke vermogen om uitgebreide tooling-diensten te bieden, van ontwerp en engineering tot simulatie, bewerking, fabricage, inclusief uitproberen - allemaal binnen één bedrijf. Deze mogelijkheid voor één bron kan helpen uw bedrijfsactiviteiten te stroomlijnen en uw leven te vereenvoudigen. Als een verticaal geïntegreerd bedrijf behouden we een strikte controle over de kwaliteit en kunnen we aangepaste services bieden die voldoen aan uw totale programma-behoeften. We nemen de volledige verantwoordelijkheid voor kwaliteit, levering en kostenbeheer van elk project, beginnend bij het concept tot en met de levering "op tijd, elke keer".

Samen hebben we een reputatie opgebouwd voor het produceren van gereedschap van de hoogste kwaliteit voor gieten, vormen, smeden en stempelen. We produceren ook secundaire geautomatiseerde oplossingen om onderdelen om te zetten in assemblages en functionele producten die wereldwijd worden gebruikt. We bereiken dit door onze expertise samen met de nieuwste technologie, technieken en CNC-apparatuur toe te passen om uw gereedschap te ontwerpen, engineeren, produceren en testen.

Wij zijn specialisten in grootschalige CNC-bewerkingen

De sleutel tot de effectiviteit van onze gereedschapsoplossingen is onze mogelijkheid tot zeer precieze machinale bewerking. Onze capaciteit voor CNC-bewerkingscentra met grote assen is ongeëvenaard en strekt zich uit tot 393 "(X) x 98" (Y) x 55 "(Z) met een tafel van 50 ton, met enkele van de grootste capaciteiten in Noord-Amerika. We hebben een uitgebreide staf van ervaren en getalenteerde CNC-programmeurs en CNC-specialisten in dienst die drie ploegen werken voor maximaal machinegebruik. Daarnaast hebben we een reeks 'Best Practices' ontwikkeld die hebben geresulteerd in meetbaar kortere doorlooptijden en een meer kosteneffectieve productie.

SMC-materiaal voor vrachtwagenbumper

Bumpers voor vrachtwagens en vrachtwagens worden in toenemende mate vervaardigd uit thermoplasten. In tegenstelling tot eerdere modellen, worden deze bumpers niet langer als een enkel stuk uit plaatvormende verbindingen (SMC) geproduceerd. In plaats daarvan worden ze modulair vervaardigd uit verschillende componenten.

Bumper2_lo_res De koplampsteunen van alle vier modelseries zijn gemaakt van Durethan DP BKV 60 H2.0 EF, een sterk versterkte polyamide 6 met 60% glasvezels. De steunen houden de koplampen en de lichtstrips vast. Ze moeten niet alleen hun gewicht dragen - wat in het geval van de TGX- en TGS-vrachtwagens samen ongeveer 8,5 kg per koplamp bedraagt - ze moeten ook bestand zijn tegen zeer hoge statische en dynamische belastingen. Ze mogen bijvoorbeeld niet breken, zelfs niet bij ernstige dynamische versnellingen tot 10 keer de zwaartekracht. "Ons high-tech materiaal kan aan deze specificaties voldoen over een breed temperatuurbereik in alle relevante klimaten vanwege de zeer hoge stijfheid, sterkte en demping", zegt Horstmann. De hoge stijfheid van polyamide 6 zorgt ervoor dat de koplampen niet wapperen tijdens het rijden in het donker.

De U-vormige middenstap van de TGX en TGS, die is verbonden met de koplampsteunen, is spuitgegoten uit de PET + PBT-mix Pocan TS 3220, versterkt met 20% glasvezels. Het onderdeel is voorzien van talloze ribben en ontworpen voor een statische belasting van 2 kN, omdat het het gewicht van de bestuurder moet dragen terwijl hij naar voren klimt om de voorruit te reinigen. "Onze blend heeft hiervoor voldoende buigstijfheid, waardoor staalversterking niet nodig is. Afgezien daarvan produceert het optisch perfecte, UV- en weersbestendige oppervlakken die gemakkelijk te coaten zijn", zegt Horstmann.

De middelste opstap voor de TGL en TGM is daarentegen gemaakt van sterk versterkt Durethan DP BKV 60 H2.0 EF. Wat nodig was, was een zeer sterk en stijf materiaal dat ook een uitstekende dynamische belastingssterkte heeft. Deze voertuigen brengen tenslotte veel tijd door met rondrijden op bouwplaatsen. De opstap wordt gedeeltelijk verborgen door andere componenten en is in zichtbare gebieden voorzien van een hoes van Pocan C 1206. "Dit ongewapende PET + PC-mengsel staat bekend om zijn goede oppervlaktekwaliteit en uitstekende UV- en weersstabiliteit. De hoes kan daarom worden gebruikt met of zonder coating, "zei Horstmann.

SMC heeft veel weg te gaan in automotive-toepassingen

Je zou denken dat, na meer dan 40 jaar gebruik in compressie-, injectie- en injectie-compressie gevormde auto-onderdelen, glasgevulde plaatmassa (SMC) een gevestigde technologie is met minder vooruitzichten op paradigmaverschuivingen in prestatie-eigenschappen of vormbaarheid. Zelfs niet in de buurt: door wereldwijde ontwikkelingen heeft SMC bewezen een veelzijdige versterkte kunststof te zijn op het gebied van geverfde en ongeverfde auto-onderdelen - of het nu bumpers, spatborden, buiten- en binnenpanelen, structurele elementen, en meer recent, hoge temperatuur onderbouwonderdelen zijn .

Technologische vooruitgang

In de afgelopen vier jaar hebben SMC-formulerings- en verwerkingsinnovaties het volume van SMC in auto-onderdelen in Noord-Amerika gestimuleerd. Volgens de Automotive Composites Alliance (ACA), een divisie van de American Composites Manufacturers Association (ACMA), biedt SMC autofabrikanten ten minste zeven dwingende redenen om dit materiaal te specificeren:

substantiële gewichtsreductie (ongeveer 20-35% lichter dan vergelijkbare stalen onderdelen);

verminderde productiecomplexiteit door onderdeelintegratie in één assemblage en combinatie van structurele en assemblagefuncties;

 • lagere gereedschapskosten (40% minder dan gereedschap voor staalstempelen);

 • verbeterde weerstand tegen beschadiging door deuken en deuken, vooral in buitenbekleding (carrosseriepanelen), in vergelijking met aluminium en staal;

 • superieure corrosieweerstand;

 • verbeterde geluids-, trillings- en ruwheidseigenschappen (NVH); en

 • ontwerpflexibiliteit door vormcomplexiteit, geometrische details en diepgangsbereik te accommoderen.


 • MONTAGE & CONTROLE VAN STATION

 • We voorzagen onze klant met een oplossing voor het aan elkaar lassen van twee componenten, waarbij clinch-moeren al vóór het lassen waren ingedrukt. Na het lassen omvatten handmatige processen het inbrengen van twee duwpennen voor een bedrading en het aanbrengen van een stuk dubbelzijdige tape. Vanwege ontbrekende onderdelen werd echter 10 - 15% van de componenten in quarantaine geplaatst.

 • Onze automatiseringsgroep ontwikkelde een bevestigingsstation voor assemblage en een controlestation om de aanwezigheid van onderdelen te verifiëren. Nadat het onderdeel is gelast, wordt het handmatig verplaatst naar het assemblagestation waar de pen en tape op hun plaats worden geplaatst. Het onderdeel wordt dan verplaatst naar het controlestation waar het onderdeel op zijn plaats wordt geklemd en het doorloopt een geautomatiseerde controlecyclus. Met behulp van een verscheidenheid aan sensoren wordt de aanwezigheid van de tape, spanmoeren en pennen allemaal geverifieerd.

ONDERHOUD & REPARATIE

De reputatie van Aoxu Mold Technology is gebaseerd op het feit dat onze klanten goede onderdelen kunnen produceren. En dit kan alleen worden gedaan als we gereedschap leveren met de hoogste precisie en nauwkeurigheid. Om dit te garanderen, hanteren we kwaliteitsnormen die regelmatige metrologische kalibraties en certificeringen op onze CMM-apparatuur omvatten.


Onze diensten omvatten:

1. Onderhouds- en reparatiepersoneel in fabrieken (klantfabriek)

2. Inbedrijfstelling thuislijn inbedrijfstellingspersoneel (klantfabriek)

3. Complete inbedrijfstelling van off-shore matrijzen (Customer Plant & In-House)

4. Complete scan- en reverse engineering-service (intern)

5. noodhulp productie (TS 16949 gecertificeerd)

6. verscherping en gepland onderhoud

7. Vervanging van kapotte details

8. Fabricage van reserveonderdelen

9. Dimensionale kwaliteitsverbetering

10. Productieverbeteringen


Aanvullende service bij Aoxu Mold Technology Company

. Onze mogelijkheden omvatten:

· Product- en matrijsontwerpinvoer, indicatieve snelle budgetkosten.
· Passende toolmaker selectie en specifieke offertes, vertrouwelijkheidsovereenkomsten.
· Plaatsing en controle van matrijzen met reguliere digitale foto's en staafdiagrammen om voltooiing op tijd te garanderen.
· Onze rijke ervaringen op het gebied van autogereedschap stellen ons in staat onze klanten te voorzien van efficiënte en professionele DFMA om mogelijke problemen tijdens het gieten te voorkomen; om een kostenbesparende toolingoplossing voor klanten voor te stellen.
· Dien een primair projectplan in bij de klant om hem een tijdschema voor zijn project te geven
· Ideeën uitwisselen met de klant over het matrijsontwerp, problemen opsporen en ontwerp in details optimaliseren.
· Ontwerpcontrole en productquery's.
· Controleer de kwaliteit van de belangrijkste bewerkingsstappen en beheer de projectvoortgang volgens matrijsverwerkingsdocumenten, verstrek wekelijks voortgang en kwaliteitsrapport aan de klant
· Wordt regelmatig bijgewerkt op verzoek van de klant met foto's en video's.
· Eerste proef- en productieproefmonsters met ingediende inspectierapporten.
· Volumeproductie wordt uitgevoerd indien nodig.
· Afgewerkt matrijstransport naar klant inclusief beschermende verpakking, verzekering, invoerrechten en alle benodigde documentatie voor verzending, volledige werktuigtekeningen en gerelateerde informatie.
· Transportkeuze: zee - ongeveer 26 dagen, lucht - ongeveer 3 dagen.
· Inklaring bij aankomst in het land van bestemming en levering bij de klant.
· Aanwezigheid door een technisch vertegenwoordiger bij het opstarten van de matrijs.
· Gegarandeerd zeer concurrerende prijzen en leveringen.
· Verzend alle schimmelopnamebestanden (lijst met reserveonderdelen, matrijstestbestanden, verwerkingsbestanden na verzending.


Neem contact met ons op voor meer informatie

2Hot Tags: SMC Truck Bumper compressie schimmel, vrachtwagen bumper schimmel, smc compressie schimmel

Onderzoek

You Might Also Like