SMC Truck Bumper compressievorming

SMC Truck Bumper compressievorming

Uw one-stop leverancier van thermohardende vormen, plaatvormmassa. Stuur ons een e-mail voor meer informatie: sales1@aoxumoulds.com
Praat nu

Productdetails

In China is de vormmethode slechts goed voor ongeveer 10% van alle vormprocessen van composietmaterialen. Verwacht wordt dat het aandeel van de gietmethode tegen 2010 zal toenemen tot 25%. De snelle ontwikkeling van de gietmethode is voornamelijk te wijten aan de snelle ontwikkeling van SMC en BMC in de afgelopen jaren.

Wat is composietmateriaal?

ca3

Composietmaterialen zijn samengesteld uit twee of meer onafhankelijke fysische fasen, waaronder een hechtmateriaal (matrix) en een vast product van korrelige, vezelachtige of schilferige materialen. Het eenvoudigste composietmateriaal is de "modder" waaraan stro is toegevoegd om het adobe-huis op het platteland te bouwen. Bodem is bindmiddel en stro is versterkt materiaal. Het is te zien dat composietmaterialen voortdurend veranderen. Het bestaat uit twee delen, één is matrix (systeem), de andere is versterkt materiaal.

Composietmaterialen kunnen worden ingedeeld in drie categorieën op basis van hun matrixmaterialen.

(1) polymeermatrixcomposieten;

(2) metaalmatrixcomposieten;

(3) anorganische niet-metalen matrixcomposieten, zoals keramische matrixcomposieten, anorganische glasvezelversterkte kunststoffen, enz.

Onder hen zijn polymere matrixcomposieten goed voor meer dan 90% van alle composieten.


Uitstekende eigenschappen van SMC-grondstof:

(1) Lichtgewicht en hoge sterkte, soortelijk gewicht tussen 1,5 en 2,0, slechts 1/4 tot 1/5 van koolstofstaal, treksterkte is dichtbij, om koolstofstaal te overschrijden, en sterkte (materiaalsterkte gedeeld door dichtheid) kan worden vergeleken met hooggelegeerd staal. Daarom heeft het duidelijke voordelen bij de toepassing van hogedrukvaten zoals luchtvaart, raketten, ruimtevaartuigen en andere producten die hun gewicht moeten verminderen.

(2) Chemische corrosieweerstand: SMC is een goed corrosiebestendig materiaal. Het heeft een goede weerstand tegen zuur, alkali, zout, verschillende oliën en organische oplosmiddelen met algemene concentratie. Het is op grote schaal toegepast op vele gebieden van chemische anticorrosie en heeft duidelijke economische voordelen behaald. Het vervangt koolstofstaal, roestvrij staal, hout, non-ferrometalen enzovoort.

(3) Goede elektrische eigenschappen: SMC-isolatie (oppervlakteweerstand, volumeweerstand, doorslagspanning, enz.) Is hoog en kan worden gemaakt in antistatische of geleidende materialen, in hoge frequentie kan het goede diëlektrische eigenschappen behouden, vrij van elektromagnetische actie , geen reflectie van elektromagnetische golven, kan door de magnetron gaan.

(4) Momentane ultrahoge temperatuurbestendigheid: Sommige SMC zijn bestand tegen de momentane ultrahoge temperatuur boven 3800 ° C en worden de enige keuze aan ablatieve materialen zoals raketomhulsel, neuskegel en mondstuk. Met het doel van "twee bommen en één satelliet" (atoombom, waterstofbom, kunstmatige satelliet) begon China FRP te ontwikkelen. FRP heeft een lage warmtegeleiding, 0,3-0,4 kcal / mhdegree bij kamertemperatuur en slechts 1 / 100-1 / 1000 metaal. Het is een uitstekend isolatiemateriaal.

(5) Notch-free gevoeligheid: er zijn een groot aantal onafhankelijke vezels in vezelcomposieten, met een paar duizend vezels per vierkante centimeter en tienduizenden vezels per vierkante centimeter. Vanuit mechanisch oogpunt is het een typisch statisch onbepaald systeem en zal het geen "kerfgevoeligheid" zoals glas en metaal vertonen (een snelle expansie van schade), zelfs als de component overbelast is. Een kleine hoeveelheid vezels breekt en de lading wordt snel opnieuw verdeeld over onbeschadigde vezels. Daarom is FRP geschikt voor het maken van sommige componenten met hoge eisen, zoals vliegtuignaaf, helikopterrotor, tankwiel, helm, etc.

(6) Goede vermoeidheidsweerstand: vermoeidheidsprobleem is een soort van lage spanningsfout veroorzaakt door de vorming en voortplanting van microscheuren onder afwisselende belasting.

(7) er kunnen transparante en meerkleurige producten worden geproduceerd.

(8) Sterk ontwerpaanpassingsvermogen, kenmerken van het vormproces meer: FRP is een soort materiaal, maar ook een structuur, door de selectie van verschillende materialen en het vormproces in de grootste mate om te voldoen aan de verschillende eisen van verschillende producten.


Neem contact op met Shine

1 (2)

Hot Tags: smc truck bumper compressie gieten, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like