SMC Ondergrondse afvoersysteem Tankvorm

SMC Ondergrondse afvoersysteem Tankvorm

Aangepast volgens uw steekproef of tekeningen, vertellend ons uw vereiste op vorm en product, kunnen wij vorm voor u ontwerpen en maken.
Praat nu

Productdetails

De tank van het afvoersysteem is primaire behandelingsstructuren die de gesuspendeerde materie in huishoudelijk afvalwater verwijderen door sediment en anaëroob gistingsprincipe aan te nemen, huishoudelijk afvalwater bevat veel ontlasting, papierafval, parasiet, enz. Onzuiverheid, de concentratie aan gesuspendeerde vaste stof is 100-350 mg, de concentratie van het organisme BOD5 is tussen 100 en 400 mm is het gesuspendeerde organisme BZV 50 tot 200 mg. rioolwater komt in de septic tank zal na 12 tot 24 uur sediment 50% tot 60% gesuspendeerde materie verwijderen, het sedimentslib zal anaerobe vergisting boven 3 maanden, waardoor het organisme stabiele anorganische stoffen zal ontbinden, wordt het corrupte ruwe slib omgezet in rijp slib, veranderde het slib structuur, verminder de verhouding slibwater, ruim deze op en transporteer regelmatig. Stort of hergebruik het als meststof.

* Kenmerken van SMC-tank met afvoersysteem:

Eco-vriendelijke

Roest- en lekvrij

Duurzaam

Makkelijk te installeren

Uitstekende prestaties bij het verminderen van BZV

Licht van gewicht en gemakkelijk te vervoeren

* Toepassing van SMC-afvoersysteemtank:

Huishoudelijke afvalwaterzuivering voor woningen

Kantoorgebouwen, hotels, restaurants

Scholen, ziekenhuizen, barakken, toilet

Gemeentelijk district

Drainagebehandeling


Tank grondstof --- SMC

Sheet Molding Compound (SMC) is plaatmateriaal voor hete persvorm. Het SMC-proces is tegenwoordig de belangrijkste procestechnologie voor vezelversterkte polymeren. SMC is een mengsel van polymeerhars, vulstoffen, vezelversterking, katalysatoren, pigment en stabilisatoren, lossingsmiddelen en verdikkingsmiddelen. De productie van SMC is een continu in-line proces. Het materiaal is aan de boven- en onderkant omhuld met een polyethyleen of nylon plastic film om zelfhechting te voorkomen. De harspasta wordt gelijkmatig op de onderste film verspreid. Gehakte glasvezels worden willekeurig op de pasta afgezet. De bovenste film wordt geïntroduceerd en de sandwich wordt tot een vooraf bepaalde dikte gerold. Het vel mag 48 uur rijpen vóór verzending.

beeld

Warmte vertegenwoordigt een van de moeilijkste omgevingen voor een polymeer. De verknopingsreactie van covalente bindingen die plaatsvindt wanneer polyester thermohardend wordt gevormd, geeft SMC-verbindingen een duidelijk structureel voordeel ten opzichte van alternatieve materialen, zoals thermoplast, bij verhoogde temperaturen. Ontspanning of kruipfalen is veel minder in een chemisch gereageerde thermohardende composiet dan een "gekoeld om te vormen" (koudgeperste / handopleggende) thermoplastische materialen.


Verschillen tussen de methoden voor het produceren van tanks --- SMC & FRP

1. De definitie

* SMC (hete pers): hete persing is een hogedrukpoeder metallurgie met lage spanning voor het vormen van een poeder of poeder compact bij een temperatuur die hoog genoeg is om sinter- en kruipprocessen te induceren. Dit wordt bereikt door de gelijktijdige toepassing van warmte 150 ° C hete druk.

* FRP (hand lay): de glasvezelmatten zijn vooraf geïmpregneerd met chemicaliën, voorgevormd naar de vorm van het paneel, en de overtollige materialen op vier hoeken zijn afgesneden, geplaatst in een bodemvorm met holte, bevestigd aan de bodem plaat van de pers, nadat het gewenste aantal lagen glasvezelmat is geplaatst, wordt het vooraf samengestelde en gemeten volume hars in de bodemvorm gegoten.

2. Hydrostatische druk

* SMC (hot press): maximaal 6 keer

* FRP (hand lay): niet-gestandaardiseerd

3. Duur van het produceren van een tank

* SMC (hete pers): 5-10 minuten volgens de dikte

* FRP (hand lay): 5-7 dagen

Conclusie: gebruik van geavanceerde technologie. Eenvoudiger qua productieproces voor de freesmachine en minder potentiële menselijke fouten. Het heeft een betere buigsterkte die meer geschikt is voor gebruik als tank.

Het vormbeeld van SMC-schimmel:

SMC Underground Drain System Tank Mould


De installatie van SMC-afvoersysteemtank

1. Kies volgens verschillende constructies de geschikte tankgrootte en -vorm.

2. De locatie van de tank: het principe is om de constructie niet te beïnvloeden, in het algemeen moet de afstand tot de binnenlandse drinktank meer dan 10 meter zijn.

3. Het aardoppervlak van de totale tank moet 0,3-3 m bedragen. In koude gebieden, wanneer de minimumtemperatuur lager is dan -10 ° C, moet de diepte van de aarding meer dan 12 meter zijn. In sommige gebieden waar de gemiddelde temperatuur in de koudste maand minder is dan -13 should, moet, rekening houdend met de diepte, het gebied worden ingesteld dat onder de bevroren lijn ligt.

4. Bij installatie in het gebied van treelawn, onder een trottoir of een andere grasweg, moet de aarding minder dan 1,5 m bedragen.

5. Over de putdeksel: als er geen auto doorheen rijdt, kunt u lichtgewicht en dubbellaags met lockerdekking gebruiken; als er een auto doorheen rijdt, moet u een zware en dubbele afdekking met locker gebruiken. Bij gebruik op een weg waarvoor bestrating nodig is, moet de hoogte lager zijn dan het wegniveau.


Inspecteer aspect van SMC-tankvormkwaliteit

2

Wanneer u het monster van de SMC-tank krijgt, moet u op enkele punten letten:

1. De binnenkant moet glad en vlak zijn en de kleur moet in balans zijn, ook mogen er geen defecten zijn, zoals flits, delamineren, kort gieten, enz.

2. Op het oppervlak van de anti-corrosiecoating, op 1 m lange afstand, moeten er minder dan drie bellen zijn met een diameter van 5 mm, anders zal de bel worden gebroken en moeten pepair.

3. Het oppervlak van het anti-corrosieniveau moet glad zijn en de hoogte van de sterkte moet 20% minder zijn dan de totale wanddikte.

4. De vlakheid van de grond moet 2 m vierkante voet gebruiken om te meten, en de opening moet minder zijn dan 5 mm.

5. Er zou geen barst met 0,5 mm groot moeten zijn op het oppervlak van het anti-corrosieniveau; ook zou er geen barst moeten zijn met een dikte van 2 mm op het oppervlak van het sterkte niveau.

6. Bij het installeren van de SMC-tank moet de ovaliteit binnen 21% van de diameter worden geregeld, het maximum mag niet groter zijn dan 50 mm.


Neem contact op met Shine

1 (2)

Hot Tags: smc ondergronds afvoersysteem tank schimmel, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like