SMC Unit badkamerchassis vormen

"Geïntegreerde badkamer" geassembleerde CNC-pers eenmalig gieten SMC plafond en chassis, hoge dichtheid, hoge sterkte; Door de ingebouwde en naadloze montage met de VCM-wand is het badkamerchassis waterdicht zonder traditionele waterdichte werken. Laat uw badkamer nooit nat worden .
Praat nu

Productdetails

SMC Unit badkamerchassis vormen

SMC-materiaalkenmerk

1. bescherming van het milieu

Geen formaldehyde en andere schadelijke gassen, geen stralingsvervuiling door radioactieve tegelelementen, geen vreemde geur, klaar voor gebruik.

2. duurzaam in gebruik

1) Duurzaam: de levensduur van het SMC-product heeft meer dan 30 jaar. Zorg voor minimaal 20 jaar levensduur van de hele badkamer.

2) Firm: Na hoge temperatuur en hoge druk wordt de moleculaire structuur van SMC abnormaal compact, het materiaal heeft geen microporiën en heeft een sterk drukdragend vermogen.

3) Stabiel: SMC-zuur- en alkalibestendigheid, hoge temperatuurbestendigheid, geen verkleuring vervorming na 100 uur test in 80 ℃ waterbad.

3. Waterdicht

Het hele waterdichte toiletchassis is in één keer gegoten, met unieke flens- en watervergrendelingstechnologie, die niet zal lekken, waardoor de nadelen van het rennen, uitstoten, druppelen en lekken van de traditionele badkamer worden geëlimineerd

4. Veiligheid isolatie

SMC-materiaal heeft een goede isolatie, niet-geleidend, veilig en betrouwbaar gebruik

5. Lage koolstof energiebesparing

Er is een thermische isolatiebufferlaag tussen de badkamer en de muur om warmteabsorptie door de gebouwmuur te voorkomen. Naast de thermische isolatieprestaties van SMC-materiaal zelf, is het zelfs in de winter in het noorden niet nodig om radiatoren of badmeesters te installeren.

SMC Unit badkamerfunctie

1. bescherming van het milieu

SMC-producten hebben goede warmte-isolatie en hittebehoud. Zelfs als er geen verwarmingsapparatuur in de badkamer is, is er geen ijskoud gevoel van keramische tegels, dus het is niet nodig om radiatoren of badmeesters te installeren, wat kostbare energie bespaart.

2. Lage koolstof

In het hele proces van grondstoffen, productie, assemblage en gebruik is de koolstofemissie van SMC-producten veel lager dan die van keramische tegelproducten.

3.Clean

SMC-producten hebben een hoge dichtheid, glad oppervlak, geen microporiën, gemakkelijk schoon te maken, geen vuil en remmen effectief de groei van bacteriën.

4.Security

SMC-materiaal heeft een goede isolatie, vlamvertrager, hoge temperatuurbestendigheid, niet-geleidend, veilig en betrouwbaar gebruik.

22

SMC-materiaaltoepassing in badkamer

1. wandbord

2. het plafond

3.Chassis

4.Washbasin

5.Bathtab

6. voetplaat

SMC-materiaaltoepassing op het andere gebied

1. elektrische industrieën

Op grote schaal gebruikt bij de productie van elektrische apparaten, schakelaars, printplaten, isolatieplaten, zekeringen en andere producten

2. Bouwbedrijf

In de bouw wordt SMC vaak gebruikt met dakcomponenten, douchebak, gootsteen, badvloersysteem, deurpaneel buitenmuur, enz. Vanwege de goede eigenschappen van hittebehoud, antislip en corrosieweerstand.

3.Auto-industrie

SMC-schimmel wordt veel gebruikt in de auto-industrie vanwege zijn goede fysieke eigenschappen. Bijvoorbeeld bumper, frame, accubak, motorkap, structurele balk, enz

Het voordeel van verwarming met olie

Compressievorm gebruikt meestal een hydraulische machine. Het bovenste en onderste deel van de mal worden op de machine bevestigd. De mal inclusief kern en holte die hetzelfde zijn als de spuitgietmatrijs. Leg het proefmateriaal op de open mal en zwaai de compressiemachine eraf. Pas de temperatuur en druk aan, laat het materiaal in de vormholte smelten.

Tegenwoordig gebruiken we meestal elektrisch verwarmingssysteem en olieverwarmingssysteem. Met de hogere vraag naar productkwaliteit, heeft elektrische verwarming veel nederlagen vanwege de onstabiele temperatuur die meer dan 10 ° C is.

Olie verwarming systemn, de temperatuur werd geregeld door de computer, de temperatuur kon nauwkeurig zijn tot 1 ℃. Tegelijkertijd, kleine weerstand van gevormde pip, de apparatuur met uitlaatfunctie zelf die de olie-functie blazen.

Als u de vorm vervangt, keert de olie binnenin terug naar de oliekast, wat het olieverspilling en de tijd vermindert. Zelf sluitende verbinding wordt gebruikt voor de aansluiting van de oliedoorgang en de olietemperatuurmachine, het is handig voor installatie en verwijderen zal eindigen in tientallen seconden.

Nederlaag van elektrisch verwarmingssysteem

1) Wanneer de lokale temperatuur te laag is, is het materiaal niet rijp. Verdonkering van het productoppervlak, geen glans, het productoppervlak ziet eruit als een puinhoop.

1

2) Als de lokale temperatuur te hoog is, zal het het polymeer in het product afbreken, waarna er wat gas in het product achterblijft, wat wat bellen op het oppervlak van het product veroorzaakt. Wat betreft de verfproducten, het zullen veel bubbels verschijnen die geen gekwalificeerde producten zijn.

3) Elektrische verwarmingsstaaf is gemakkelijk te verbranden en niet gemakkelijk bekend te zijn. Als u de temperatuur niet op tijd controleert, is er veel verspilling van goederen geweest.

4) Het is niet eenvoudig om een elektrische verwarmingsstaaf in de mal te vervangen die de mal moet demonteren.

Hoog risico op elektrische lekkage in elektrische verwarmingsleiding, het is niet veilig.

SMC schimmelolieverwarmer machine

SMC schimmel olie verwarming machine ook wel schimmel warmte-overdracht olie verwarming, FRP schimmel olie temperatuur machine, koolstofvezel schimmel temperatuurregeling machine, elektrische verwarming warmteoverdracht olie-oven en andere schimmel constante temperatuur olie verwarming apparatuur

SMC-vormolieverwarmer is een soort vormtemperatuurmachine met warmteoverdrachtsolie als warmteoverdrachtsmedium. De olietemperatuurmachine is uitgerust met een olieopslagtank. Tijdens bedrijf komt de warmteoverdrachtsolie het systeem binnen vanuit de olieopslagtank en wordt deze in de vorm of andere apparatuur gepompt die temperatuurregeling door de circulatiepomp vereist. Nadat de warmteoverdrachtolie uit de geregelde apparatuur komt, keert het keer op keer terug naar het systeem. Wanneer de temperatuur van het medium gedetecteerd door de temperatuursonde de ingestelde waarde bereikt, stopt de verwarming. Wanneer de temperatuur lager is dan de ingestelde waarde, begint de verwarming te werken. Wanneer de temperatuur de ingestelde waarde bereikt, stopt het weer met werken. Dus het gaat heen en weer.

Verwarmingsvermogen van SMC-malolieverwarmer

1. zorgvuldige berekening

A : Verwarmingsmachine Vermogen KW = W × △ t × C × S / 860 × T 123

W = schimmelgewicht (kg)

△ t = temperatuurverschil tussen de gewenste temperatuur en de starttemperatuur

C = Soortelijke warmte Olie (0,5) Staal (0,11) Water (1) Kunststof (0,45-0,55)

T = Tijd voor verwarming tot de gewenste temperatuur (uur)

B: Pompgrootte

Moet de pompstroom en druk van klanten kennen

P (Druk Kg / cm2) = 0,1 × H (M) × α (Soortelijk gewicht van warmteoverdrachtmedia, Water = 1 Olie = 0,7-0,9)

L (Stroomsnelheid L / min) = Q (Matrijswarmte Kcal / H) / C (soortelijk warm water = 1 olie = 0,45) × △ t (temperatuurverschil) × α × 60

Q1 (Warmte van grondstof Kcal / H) = W (Het gewicht van het materiaal dat per uur in de mal wordt geïnjecteerd KG) × C × (T1-T2) × S (veiligheidsfactor 1,5 ~ 2)

T1 Temperatuur van grondstoffen in de toevoerleiding

T2 Vormtemperatuur bij eindproduct

Q2 Warmte gegenereerd door hot runner Kcal / H

2. snelle berekeningsmethode

1RT = 7 ~ 8 OZ 1OZ = 28,3 g 12

1RT = 3024Kcal / H = 12000BTU / H = 3.751KW

1KW = 860 Kcal / H 1 Kcal = 3.97BTU

3 、 Koeltorenselectie = A + B

A 、 Koelwatertoren voor spuitgietmachine RT = Shooter power (HP) × 0.75KW × 860Kcal × 0.4 ÷ 3024

B 、 Koelwatertoren voor koelkast RT = Chiller koude ton (HP) × 1,25


Hoewel het niet te lang duurt om met de fabrikant te communiceren bij het maken van SMC-schimmel, is het effect niet te ontkennen. We kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat de SMC-matrijs aan onze eigen behoeften kan voldoen, ongeacht het vormproces of het ontwerp van de uiteindelijke matrijs. Tegelijkertijd kan het ook het herhaalde omgekeerde werk voorkomen, de bouwperiode verlengen en het normale gebruik beïnvloeden. Zoals we kunnen zien, kunnen we bij het maken van SMC-matrijzen het foutenpercentage verlagen, de kosten verlagen en de bouwperiode verkorten door middel van nauwe communicatie.

名片


Hot Tags: smc unit badkamer chassis moulding, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like