Thermische olieverwarming SMC Tractorwielafdekking Compressievorming

Met thermische olie-verwarmingssysteem biedt Aoxu Mold u een lange levensduur en schimmel van goede kwaliteit.
Praat nu

Productdetails

Met nieuwe materiaalontwikkeling in de landbouwindustrie proberen veel tractorfabrikanten composietmateriaal te gebruiken in plaats van metalen onderdelen, zoals SMC-kap, SMC-zijpaneel, SMC-spatbord, kin, koplamp, enz. Ondertussen zijn we zeer vereerd om werkte met tractorfabrikanten voor de ontwikkeling. Eerlijk gezegd heeft SMC bewezen een veelzijdige versterkte kunststof te zijn op het gebied van geverfde en ongeverfde onderdelen, dus SMC-matrijzen zijn tevreden met hen en assemblage en testen zijn zeer succesvol. Nu bespreken we de mogelijkheid voor de ontwikkeling van nieuwe typen, en ze zijn van plan om SMC-vormdelen te gebruiken voor andere accessoires.

Kies als voorbeeld een mal met tractorwielkap.

 

Mold Beschrijving

Thermal Oil Heating SMC Tractor Wheel Cover Compression Molding

Mold Naam: SMC Tractor Wheel Cover Moulding

Vormstaal: 718H, HRC 42-48

Vormbasis: HASCO

Holte: 1

Verwarmingsoplossing: verwarming met thermische olie

Cyclustijd: 20S

Compressiemachine: 880T

Productietijd: 30 dagen

Mold Life: 500.000 schoten


Wat is SMC?

Plaatvormende verbinding

SMC is een pasta die 33% polyesterhars en stryreen is onder druk gevormd, die porymeriseert en kruist + 33% glasvezel (1 "vezel) + 33% calciumcarbonaat.

Thermoset Sheet Molding Compound (SMC) is een mengsel van polymeerhars, inerte vulstoffen, vezelversterking, katalysatoren, pigmenten en stabilisatoren, lossingsmiddelen en verdikkingsmiddelen en bezit sterke diëlektrische eigenschappen. De vervaardiging van plaatvormende verbindingen is een continu in-line proces. Het materiaal is aan de boven- en onderkant omhuld met een polyethyleen of nylon plastic film om zelfhechting te voorkomen. De pasta wordt gelijkmatig op de onderste film verspreid. Gehakte glasvezels worden willekeurig op de pasta afgezet. De bovenste film wordt geïntroduceerd en de sandwich wordt tot een vooraf bepaalde dikte gerold. Het vel mag 48 uur rijpen.
Plaatvormende verbindingen kunnen in complexe vormen worden gevormd. Superieure mechanische eigenschappen en oppervlakte-uitstraling, plus uitstekende elektrische isolatie maken dit thermohardende materiaal ideaal voor carrosserieklasse A carrosseriepanelen, elektrische onderdelen met hoge weerstand, kasten voor bedrijfsapparatuur, waterscooters en verschillende structurele componenten.


SMC voordelen

Groene omgeving bescherming

Chemische weerstand

Licht en sterk

Brandvertragende prestaties zijn goed

Goede hittebestendigheid

Laag warmtegeleidingsvermogen, kleine uitzettingscoëfficiënt

Uitstekende anti-aging eigenschappen

Lange levensduur

Hoge productie-efficiëntie gegoten


SMC-vormproces smc-diagram

De SMC-matrijsontwerpmatrijs maakt meestal gebruik van een hydraulische pers. De bovenste en onderste delen van de vorm zijn bevestigd op de pers. De matrijs omvat een holtekern, die hetzelfde is als de spuitgietmatrijs. Het vormmateriaal wordt op de open vorm geplaatst en vervolgens wordt de pers gesloten. De ingestelde temperatuur en de druk gegenereerd door de pers smelten het ruwe materiaal in de holte van de vorm. De testmaterialen voor schimmels zijn meestal SMC, BMC en GMT.


Elk project op SMC schimmel, u kunt contact met ons opnemen

E-mail: sales1@aoxumoulds.com

Telefoon: +86 157 5766 8880

1 (2)Hot Tags: thermische olie verwarming smc tractor wiel cover compressie gieten, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like