Mold voor toiletbril

Mold voor toiletbril

Aoxu kan een badkameronderdeel maken SMC-vorm, zoals wastafel / wastafel, badkuip, douchebak, badkamerwand en vloerdeel, toiletzittingdeel, etc. Vormgereedschap en massaproductie, twee keuzes voor u.
Praat nu

Productdetails

Zoals gebruikelijk, voor plastic toiletbrilbedekking, is het materiaal PP of PE, maar gezien het feit dat ze gemakkelijk te breken zijn met een korte levensduur, dus SMC / BMC plastic materiaal wordt steeds populairder bij de fabrikant van plastic toiletbrilbedekking, het grootste deel van het plastic leverancier van toiletbrilhoezen kiest SMC of BMC om het te produceren.

Welkom bij Aoxu Mould Company, we hebben een hoog standaard managementsysteem voor het maken van hoogwaardige SMC / BMC-matrijzen voor toiletbrillen, ons rijke ervaringsteam zal u helpen bij het bouwen van een zeer efficiënte productielijn voor het vormen van toiletbrillen en de beste SMC / BMC-matrijs oplossing. Contact: Shine (e-mail: sales1@aoxumoulds.com Telefoon: +86 157 5766 8880)


SMC grondstof

Sheet Molding Compound, is een soort plastic grondstof die de productie van de onverzadigde polyester glasvezelproducten droog maakt. De componenten van SMC-materiaal, waaronder:

9ebb5ac4de3a81dade03d7c6863a3517

1. Hars

UPR (onverzadigde polyesterhars), is het basiselement van SMC-materiaal, dat wordt gecombineerd door onverzadigde binaire anhydride, verzadigde binaire anhydride en meerwaardige alcoholen.

2. Initiator

UPR met initiator kan het product helpen stollen. De concentratie hoger, het proces van stollen is korter.

3. Opvulling

Inclusief calciumcarbonaat, gehydrateerd aluminium, kaolien en talkpoeder.

4. Lage krimpadditief

5. Chemisch verdikkingsmiddel

6. Intern vrijgavemiddel

7. Kleurstof

8. Versterkend materiaal

9. Andere additieven


SMC mal voor toiletbril

Toilet Seat Cover Mold

1. Basisinformatie

A / B plaatstaal: 2316

Reserveonderdeel: standrad

Kunststof: SMC

Type verwarming: thermische olie verwarming

Vormtype: persgieten

Hydraulische persmachine: 500T

Levertijd: 35 dagen

De grootte en vorm kunnen worden ontworpen op basis van uw product of idee.

Logo kan op het product worden aangebracht.

Kleur kan worden aangepast.


2. Vormstaal kiezen

Voor SMC toiletbrilbedekking wordt gemaakt door persen op hoge temperatuur, dit plastic materiaal is erg hard, dus het persvormstaal heeft ook een hoge hardheid nodig. Het staal voor de SMC-matrijs voor toiletbrilafdekkingen, we gebruiken H13, wat de slijtvaste en corrosiewerende werking van de toiletbrilkap zal verhogen, en schimmel doet chromeplaat, na chromeplated kan de hardheid van het oppervlak van staal HRC 65 binnenkomen.


3. Vormen ontwerpen

Voor een goed SMC-product is schimmel de basisbeïnvloedende factor. Voor een goed ontwerp moeten we de volgende factoren overwegen: scheidingsoppervlak, trekhoek, afschuifrand, filet, verwarmingstype, oppervlaktebehandeling, uitwerpstaaf, de dikte van de uitwerpplaat, verdeling van het verwarmingsgat, backsteping-staaf, zijtrekmechanisme, uitwerper type, etc.


SMC toiletbril cover schimmel produceren

1. Bereid voor alvorens te drukken (matrijsverwarming & machineparameterinstelling)

Gewoonlijk is de temperatuur van schimmel 130-150 ℃, de vormdruk is 5-10Mpa, net zoals er 50-100kg druk per vierkante centimeter is.

2. SMC-materiaal snijden

Het materiaal snijden volgens geschatte vormen en maten, om het produceren voor te bereiden.

3. Schimmel voeden

Na het berekenen van het benodigde gewicht, het plaatsen van de SMC-grondstof op de mal, is het putoppervlak gewoonlijk ongeveer 50-90%.

4. Vormdruk

Na het sluiten van de schimmel, allemaal op hoge temperatuur en hoge druk, meestal is de tijd ongeveer 2-10 minuten volgens verschillende producten.

5. Ontvormen

Persmachine openen en de mal uit de machine en de mal halen.

6. Omgaan met de braam

Na het verwijderen zal de arbeider de braam verwerken en deze glad maken. En het controleren van het product is in orde, het in een bestelling plaatsen.

7. De mal reinigen en opnieuw produceren

Je een video laten zien ter referentie:

8. Sommige punten moeten aandacht krijgen

SMC toiletbril cover schimmel nodig olie temperatuurregelaar om hoge temperatuur te regelen bij het persen, meestal de schimmel temperatuur rond 180 ℃.


SMC schimmel onderhoud

Voor elke SMC-matrijs is het onderhoud ook belangrijk voor de levensduur van de matrijs, dus nu moet Shine u de volgende punten vertellen:

1. Voor elke matrijs moet u een blad instellen om de staat van gebruik, onderhoud (smering, schoon, roestbescherming, enz.) En het beschadigde onderdeel vast te leggen, zodat elke werknemer kan vinden welk onderdeel kapot is en de mate van slijtage, waardoor ze het probleem gemakkelijk kunnen vinden en oplossen. Er moet ook een kaart zijn om de technologische parameter van schimmelvorming, plastic grondstof te schrijven, en sommige punten moeten aandacht besteden, die de testtijd voor verschillende werknemers verkorten en de productie-efficiëntie verhogen.

2. Besteed aandacht aan deze hoofddelen van vorm:

* uitwerper en geleidingsdeel

Om er zeker van te zijn dat het uitwerp- en geleidingsonderdeel normaal is te produceren, kan er niet worden gewerkt aan schade aan welk onderdeel dan ook. Dus moet u de smeerolie op de uitwerppen en de geleidebus toevoegen (selecteer de geschikte olie), en controleren of er schade of transformatie op de uitwerppen en de geleidebus is, moet op tijd worden vervangen.

* koelgedeelte

Na lange tijd produceren, zal er meer aanzetting, corrosie, sneeuwbrij, enz. Op de koelmanier zijn, wat het koelgebied zal verminderen en de warmtewisselingssnelheid tussen koelmiddel en schimmel zal verminderen. Dus om de werkefficiëntie te ontwikkelen, moet de koelstroom regelmatig worden schoongemaakt.

* verwarmingsdeel

Voor thermohardende schimmel is het verwarmingsdeel belangrijker. Dus op een vaste periode, moet u controleren met ohmmeter op de verwarmingsbocht, verwarmingsstaaf, verwarmingssonde en thermokoppel, als er schade is, binnenkort worden vervangen. Moet ook het blad bijwerken om te registreren in het geval er een probleem is opgetreden.

3. Besteed aandacht aan de oppervlaktebehandeling van de vorm, omdat deze de kwaliteit van het vormoppervlak rechtstreeks beïnvloedt. Het belangrijkste punt is het voorkomen van corrosie, dus het kiezen van een geschikte en professionele antiroestolie is het belangrijkste. Na elke productie moet de mal met lucht worden gereinigd. Op vast tijdstip, volgens verschillend vormtype om het overblijfsel schoon te maken, vermijd om ijzerdraad, staalstaaf te gebruiken om het oppervlak schoon te maken. Als er schimmel op de schimmel zit, moet u slijpmolen gebruiken om te slijpen en polijsten, professionele antiroestolie toevoegen en vervolgens op een droge, schaduwrijke en geen stof plaatsen.


Als u vragen heeft over het maken en produceren van SMC-matrijzen, kunt u contact opnemen met Shine om het antwoord te krijgen.

E-mail: sales1@aoxumoulds.com

Telefoon: +86 157 5766 8880

1 (2)

Hot Tags: schimmel voor toiletbril, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like