Truck voetstap Lveco onderdelen SMC compressie gieten

Aoxu Mold heeft geweldige resultaten behaald in het ontwerp en de fabricage van kunststof compressievormen, en wij zijn ervan overtuigd dat u goede service kunt bieden op SMC / BMC-matrijzen.
Praat nu

Productdetails

SMC-mal in industriële zware vrachtwagen

Aoxu Mold, als professionele SMC Mold-maker in China, leverde SMC Mold en oplossingen in de zware vrachtwagenindustrie.

SMC (Sheet Molding Compound) werkt goed voor zware truckonderdelen, vooral onderdelen die complexiteit, sterkte en slagvastheid vereisen. Een van de projecten waaraan Aoxu werkt, is een zware vrachtwagen met deze SMC-onderdelen, waaronder dakspoiler, verlengingen voor passagiersstootkussens, vrachtwagenbumper, luchtkap, voetstap, enz. Elk van deze SMC-onderdelen is zeer complex in geometrie omdat van zijn complexe toepassing. Het volgende is een foto voor uw referentie.

20190122140457_7605

Als een onderdeel zoveel complexiteit nodig had, werd het met plaatmetaal vervaardigd, zou het veel meer onderdelen van de assemblage hebben en veel meer versteviging. Metaal zou ook niet de weerstand hebben tegen corrosie en impact die dit composietdeel heeft.

Houd ons op de hoogte wanneer nieuwe projecten nodig zijn voor discussie (Contact Shine Email: sales1@aoxumoulds.com Telefoon: +86 157 5766 8880).


SMC Mold Beschikbare informatie

1. Voor SMC Mold

Deze mal is gemaakt voor een klant in Frankrijk, en zijn eis is van hoge kwaliteit met een lange levensduur en een goed oppervlak, hij antwoordt ons dat een hogere prijs ook ok is. Totaal zijn er twee mallen, de linker en de rechter.

Hier ziet u de linker voetstap van vrachtwagen SMC schimmel.

Truck Footstep Lveco Parts SMC Compression Molding

Vormholte / kern: 1.2738 (Greman)

Vormbasis: HASCO

Mold Standrad: DME

Pusher: SKD

Holte: single

Vormgrootte: 830 * 860 * 960mm

Mold Gewicht: 1080 KG

Cyclustijd: 160S

Type verwarming: Verwarming met thermische olie

Verwarmingsvermogen: 250P

Persmachine ton: 400T


2. Voor vrachtwagenstap 2

Onze klant in Frankrijk heeft nog geen persmachine, dus laten we het product produceren,

bewaar de mal hier en stuur de voetstapproducten naar hem.

Grondstof: SMC

Productgrootte: 660 * 680 * 750 mm

De kleur zwart

Vorm: volgens het ontwerp

Pakket: 50 stuks in een doos

Voor vrachtwagentype: Lveco


3. Voor SMC Company

Aoxu Mold is een gespecialiseerde SMC / BMC / GMT / FRP-fabrikant van compressievormen in China. Het bedrijf is gevestigd in de Chinese beroemde geboortestad van schimmel, Huangyan, provincie Zhejiang. Met een prachtig landschap, handig vervoer, een half uur rijden van de luchthaven van Luqiao en twintig minuten van het treinstation van Taizhou.

Aoxu Mold heeft geweldige resultaten behaald in het ontwerp en de fabricage van kunststof compressievormen. Onze professionele vaardigheden en ervaring bieden klanten uitstekende kostenbesparende tooling-oplossingen en hoogwaardige SMC-mallen, die het concurrentievermogen van hun producten verbeteren. Op dit moment zijn de belangrijkste diensten van Aoxu Mold de onderdelen van SMC-landbouwmachines, SMC-auto-onderdelen, SMC-truck / bus-onderdelen, SMC-treinonderdelen, SMC-sanitaironderdelen, SMC-elektrische onderdelen, SMC-delen van de deurhuid, enz.


4. Voor Mold Service

Aoxu Mold is in overeenstemming met het principe van "Technologie Perfecte kwaliteit, Service Comfort-klanten" en streeft altijd naar de internationale technologie voor de productie van matrijzen, en continu progressief. Met de meest geavanceerde software-assisted van CAD, CAE, CAM, CAQ om ontwerp, verwerking, kwaliteitscontrole te implementeren; ervaren technisch team, uitstekende technologie, geavanceerde productieapparatuur om onze diensten te beloven en te ondersteunen; zo goed als het kan en het zoeken naar perfecte werkprestaties heeft klanten erkenning en vertrouwen opgeleverd. Onze kernbedrijfscultuur is "Sense to Create", elke matrijs wordt met hart vervaardigd, door niet-aflatende inspanningen heeft het bedrijf een reeks innovatief kwaliteitsbeheersysteem gevormd om het productieproces van matrijzen in detail te waarborgen.

Momenteel worden 90% schimmels in Aoxu geëxporteerd naar meer dan 20 landen en regio's, zoals Italië, Frankrijk, Spanje, Rusland, Turkije, Brazilië, Colombia, Iran en enz. Ons bedrijf streeft er voortdurend naar om klanten hoogwaardige schimmels te bieden , redelijke prijs, attente diensten, die gericht zijn op klanten om kosten te besparen, tijd te winnen en niet-aflatende inspanningen te leveren om een win-win-relatie te bereiken!


5. Voor schimmelproces

20160818092542_46029

6. Vormtemperatuur van compressievorm

De vormtemperatuur hangt af van het hardingssysteem van de harspasta, de dikte van het product, de productie-efficiëntie en de complexiteit van de structuur van het product. De vormtemperatuur moet zorgen voor de initiatie van het uithardingssysteem, de vlotte voortgang van de verknopingsreactie en volledige uitharding.

In het algemeen moet een onderdeel met een grote dikte een lagere giettemperatuur hebben dan een dunwandig onderdeel, dat voorkomt dat overmatige warmte warmteontwikkeling in het dikke onderdeel veroorzaakt. Als de dikte van het product 25-32 mm is, is de giettemperatuur 135-145 ° C. Dunner deel kan worden gevormd bij 171 ° C.

De toename van de giettemperatuur kan de overeenkomstige uithardingstijd verkorten; omgekeerd, wanneer de giettemperatuur wordt verlaagd, moet de overeenkomstige uithardingstijd worden verlengd. De vormtemperatuur moet worden gekozen tussen de snelste uithardingssnelheid en de optimale vormomstandigheden. Algemeen wordt aangenomen dat de SMC-vormtemperatuur tussen 120 en 155 ° C ligt.


7. Voor schimmelcontact

E-mail: sales1@aoxumoulds.com

Telefoon: +86 157 5766 8880

1 (2)


Hot Tags: vrachtwagen voetstap lveco onderdelen smc compressie gieten, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like