Waarschuwingsbord SMC Fiberglass Moulding

Waarschuwingsbord SMC Fiberglass Moulding

Het vermogen om matrijzen te produceren volgens de beste internationale standaard, sterke engineering- en ontwerpmogelijkheden, vloeiend Engels communicatievermogen, agressieve doorlooptijden voor gereedschappen, goedkope prijzen en zakelijke integriteit blijft de succesfactor van Aoxu Mold. Welkom uw bezoek aan ons bedrijf!
Praat nu

Productdetails

Waarschuwingsbord SMC Fiberglass Moulding

* Voordelen:

Grote sterkte

corrosieweerstand

chemische weerstand

flexibiliteit

veroudering weerstand

Waarschuwingsbord SMC Fiberglass Moulding

*Kenmerken:

Treksterkte ≥160MPa

Buigsterkte ≥190MPa

Buigsterkte ≥150MPa na onderdompeling in water

Barcol-hardheid ≥38

Ringstijfheid (5%) ≥50KPa

Warmtevervormingstemperatuur ≥160 ºC

Zuurstofindex van 26%

* Basisinformatie schimmel:

Vormstaal: P20

Holte: single

Verwarmingsoplossing: stoomverwarming

Machine: hydraulische persmachine

Life-opnamen: 300 - 500.000 opnamen

Levertijd: 45 dagen


Taizhou Huangyan Aoxu Mold Technology Co., Ltd.

Bedrijfscultuur:

* Personeel - Verantwoordelijk en innovatief personeel is de basis van de bedrijfsontwikkeling.

* Efficiëntie - Met specifieke doelen kan iedereen zoveel mogelijk rechten krijgen. En de platte bedrijfsorganisatie helpt ons om een hoge werkefficiëntie te bereiken.

* Vertrouwen - Wij geloven dat iedereen zijn of haar werk goed kan doen, het bedrijf doet gewoon zijn best om personeel een goede werkomgeving en kansen te bieden en hun talenten en bijdragen te respecteren.

* Team - Het hele bedrijf en zijn partners moeten samenwerken om hard te werken voor een collectief doel.

* Klanten - Klanten zijn onze winstbronnen. Daarom moeten we continu nieuwe producten ontwikkelen om aan de eisen van onze klanten te voldoen.

* Waarde - We streven naar triplexwinsten bij ondernemingen, medewerkers en de maatschappij. We respecteren anderen en krijgen respect van anderen en we slagen samen.

* Factualisme - Alleen factualistische geest kan een bedrijf verzekeren van een langdurige ontwikkeling.

Bedrijfsintroductie:

Al meer dan 16 jaar ontwikkelt Aoxu formuleringen voor SMC / BMC / GMT / LFT-moudls met hoge kwaliteit en aanverwante gevormde producten voor verschillende toepassingen: automotive, vrachtwagen, landbouwapparatuur, spoor, elektrisch en elektronisch, bouw en constructie, sanitair, sport en vrijetijdsbesteding. Het is een van de beste bedrijven die dit soort mallen en producten in China kunnen maken.

Klantenservice en tevredenheid, voortdurende technische en kwaliteitsverbetering, en naleving van de milieuwetgeving zijn altijd de belangrijkste tarieven voor Aoxu geweest.

We richten ons op de toekomst en werken continu aan innowatie. Als een milieubewust bedrijf werken we constant aan het voldoen aan eisen voor eco-efficiëntie en milieuvriendelijkheid en ontwikkelen we samen met klanten recyclebare oplossingen voor onze materialen en onderdelen.


SMC (plaatvormmassa)

SMC is gemaakt als een continu vel. De harspasta wordt overgebracht naar een artsendoos van waaruit het wordt afgezet op een bewegende dragerfilm die er direct onderdoor gaat. De artsenbox regelt de hoeveelheid aangebrachte harspasta. Tegelijkertijd worden glasvezelweefsels in een roterende snijder boven de met hars bedekte dragerfilm gevoerd. Vezels worden op lengte gesneden (meestal 25 mm of 50 mm) en willekeurig op de harspasta afgezet. De hoeveelheid glas wordt geregeld door de snijder en door de snelheid van de draagfilm. Stroomafwaarts van de hakbewerking wordt een tweede dragerfilm bedekt met harspasta en met de harszijde naar beneden op de gehakte vezels gelegd. Deze fase van het proces creëert een 'sandwich' van harspasta en glasvezel die vervolgens door een reeks verdichtingsrollen wordt gestuurd waar de glasvezels worden geconsolideerd met de harspasta en lucht uit het vel wordt geperst.

fabricage-1productie-2

Plaatafmetingen zijn normaal 4 mm dik en 1500 mm breed. De lengte en het gewicht van de SMC-plaat worden bepaald door de vormvoorkeur voor hantering en worden meestal opgeslagen op een 350 kg (standaard) tot 1500 kg rollen of dubbelgevouwen (zoals computerpapier) in grote bakken. Moderne SMC-productie is een sterk geautomatiseerd en computergestuurd proces. Voordat de SMC kan worden gebruikt voor het gieten, moet deze rijpen. Deze rijpingstijd is nodig om de hars met relatief lage viscositeit chemisch te laten verdikken. De SMC wordt bewaard in een rijpingsruimte bij een gecontroleerde temperatuur (normaal 48 uur bij 30 ° C) en vereist typisch twee tot vijf dagen om de gewenste vormviscositeit te bereiken. Gewoonlijk heeft SMC een houdbaarheid variërend van enkele weken tot enkele maanden vanaf de productiedatum. Het tijdsbestek kan worden verlengd of verkort afhankelijk van de SMC-formulering en opslagcondities. Een opslagtemperatuur van niet hoger dan 20 ° C wordt aanbevolen.


Neem contact op met Shine

sales1@aoxumoulds.com

1 (2)

Hot Tags: waarschuwingsbord boord smc glasvezel gieten, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like