Watertank SMC / FRP persgietwerk

Watertank SMC / FRP Compressie Vormen Telefoon: +86 15757668880 E-mail: sales1@aoxumoulds.com
Praat nu

Productdetails

psb (21) Compressi op Mold

Compressiematrijs is de grootste onderneming van Aoxu Mold en we hebben ons meer dan tien jaar gespecialiseerd in SMC / BMC / GMT / LFT / HP-RTM-matrijs.

We zijn trots op onze cultuur van continue verbetering en verwelkomen alle klanten en potentiële klanten om onze fabriek altijd te bezoeken.

Contact: Shine

E-mail: sales1@aoxumoulds.com

Telefoon: +86 157 5766 8880


Laten we hier praten over verschillende soorten compressievormen.

* SMC is samengesteld uit vellen

SMC is een mengsel van polymeerhars, insertvullers, vezelversterking, katalysator, pigmenten, stabilisatoren, lossingsmiddelen en verdikkingsmiddelen. De productie van SMC is een continu in-line proces.

Dit proces produceert zeer krachtige, complexe onderdelen in een grote verscheidenheid aan formaten. Metalen matrijzen met overeenkomende metalen worden gemonteerd in een hydraulische gietpers. De materiaallading wordt handmatig of robotisch in de mal geplaatst; de verwarmde vormhelften worden gesloten en er wordt tot 2000 psi druk uitgeoefend. De cyclustijd varieert van één tot vijf minuten, afhankelijk van de grootte en dikte van de onderdelen. Functies zoals ribben, nokken en inserts kunnen worden ingepast.

Compressie gegoten fiberglas onderdelen worden gekenmerkt door nettoformaat en vorm, twee uitstekende afgewerkte oppervlakken, en uitstekende herhaalbare onderdelen-tot-deel-onderdelen. De kosten voor knippen en afwerken zijn minimaal.

In-mold coatings en een vacuümsysteem in het gereedschap zijn beschikbaar om het vermogen tot verf op het oppervlak te verbeteren, waardoor er geen primer nodig is.

Kleurstoffen kunnen worden aangepast.

Het voordeel van SMC-vormdelen is als volgt:

1. Goede dimensionele stabiliteit, met inbegrip van uitstekende thermische resisitance.

2. Pigmentable voor ingemaakte kleur, beste uiterlijk met schimmel textuur.

3. Uitstekende retentie van eigendommen in koude en warme omgevingen.

4. Geschikt voor gebruik buitenshuis in toepassingen met UV-blootstelling en water.

* BMC is bulk molding compound

BMC-vorm gebruikte een thermohardende kunststof bestaande uit een polymeerhars, verschillende inlegvulstoffen, vezelversterking, katalysatoren, stabilisatoren en pigmenten die een viskeus vormen. Het is sterk gevuld en versterkt met korte vezels.

BMC is verkrijgbaar in bulkzakken en in slakkenvorm. De mengbewerking kan op een aantal manieren worden uitgevoerd. Er zijn drie methoden voor het combineren van glas en pasta: een schroefmixer met continue schroef, een bladmenger met sigma en een ploegmixer. Het gekozen proces is afhankelijk van specifieke producteigenschappen, productvorm en volume.

Afhankelijk van de eindtoepassing worden verbindingen geformuleerd om een strakke dimensionale controle, vlambestendigheid, hoge diëlektrische sterkte, corrosie- en vlekbestendigheid en kleurstabiliteit te bereiken. De uitstekende vloei-eigenschappen maken de BMC-mal geschikt voor een grote verscheidenheid aan toepassingen die een nauwkeurige detail en afmetingen vereisen. Het materiaal is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren.

Trouwens, BMC schimmel is geschikt voor zowel persgieten of spuitgieten. Compressing molding van BMC wordt gebruikt om complexe componenten te produceren, zoals elektrische apparatuur, auto-onderdelen, behuizingen voor elektrische apparaten en gereedschappen, in grote industriële volumes.

* GMT is glasmatversterkte thermoplast

GMT is een soort plaatvormcompound met vezelversterkte thermoplast. Het wordt geproduceerd op grote lamineermachines, met behulp van een thermoplastische hars en een of meerdere vormen van wapening. Het proces levert een lichtgewicht, gedeeltelijk geconsolideerd, halffabrikaat composiet in velvorm op. De meeste vormen worden geproduceerd tot een breedte van 1300 mm tot 1400 mm. Sommige nieuwere vormen zijn echter gemaakt voor grotere maar eigen breedten. Het vel papier kan op maat worden gesneden om geschikt te zijn voor plaatsing in het gereedschap voor een specifieke toepassing en kan ook een decoratief of functioneel oppervlak bevatten dat aan één zijde is gelamineerd. GMT-matrijs maakt de productie mogelijk van grote onderdelen met lage gereedschapskosten en snelle cyclustijden via compressievormen. Het potentieel voor het consolideren van onderdelen biedt de mogelijkheid om het gewicht en de kosten verder te verlagen.

Het voordeel van GMT-matrijsdelen: gebruik van geregenereerde, lage vormdruk, lange opslagperiode, korte vormgevingscyclus, hoge productie-efficiëntie.

GMT-schimmel wordt meestal gebruikt in de auto-industrie en de bouw en constructie, chemische industrie, verpakking, sportuitrusting, enz.

* LFT is thermoplast met lange vezels

LFT is bulkvormmateriaal met continue vezelfilamenten die over de volledige lengte van de pellet lopen, waardoor deze materialen gelijktijdig verbeteringen in sterkte, stijfheid en slagvastheid over een breed temperatuurbereik vertonen.

Ondertussen is D-LFT (Direct-long fiber thermoplastics) beschikbaar voor injectie of compressiegieten. Bij de meeste D-LFT-systemen wordt glas in een dubbelschroefsextruder (TSE) gevoed, waar het wordt gehakt door de schroeven wanneer het wordt gemengd met gesmolten polymeer en additieven die afzonderlijk zijn gedoseerd. Om de oppervlakteafwerking te verbeteren, gebruiken sommige systemen messen om de roving voor te adverteren voordat ze de TSE binnengaan. Deze methode levert over het algemeen een kortere vezel op, terwijl de directe zwervende voeding lange vezels produceert en onderdelen met een hogere structurele prestatie oplevert.

Het voordeel van de D-LFT-matrijs is dat deze de productiekosten kan verlagen door halffabrikaten en logistieke inspanningen te elimineren en de productieflexibiliteit te vergroten.


SMC-compressiemat voor watertanks

* Vorminformatie:

QQ 截图 20190506163732 Vormholte: 1

Vormstaal: 718H

Matrijsbasis: HASCO

Vormhardheid: HRC45-48

Vormgrootte: 620 * 620 * 330mm

Cyclustijd: 55S

Vormlevensduur: 300-500.000 opnamen

Doorlooptijd: 35-60 dagen

Ontwerpsoftware: UG, CAD

Type verwarming: thermische olieverwarmer
*Productinformatie:

SMC watertanks zijn een veilige, economische en schone manier om water op te slaan, die stevig en toch lichtgewicht is en bestand is tegen de ontberingen van blootstelling buitenshuis. QQ 截图 20190506163550

Grootte van het product: 50 * 50cm (vierkante vorm)

Productkleur: voor uw keuze

Diktetolerantie: ± 0.2mm

Tankhoogte: 1-4M (max)

Volume: 0.125m3-1500m3


* Het proces van het maken van tank houdt in:

De SMC-compressiematrijs maken.

De juiste hoeveelheid glasvezel op dunne plastic vellen plaatsen.

De combinatie monteren in een hydraulische pers.

Toepassing van gereguleerde warmte en druk om het frim en compact te maken.

Tijdens deze cyclus worden verschillende functies zoals ribben en andere inzetstukken naar wens ingeperst.

Het frame wordt dan uit de pers gehaald en afgekoeld.

Een laag hars en katalysatoren worden toegevoegd aan de SMC-frames en machinaal verspreid tussen twee SMC-vellen. Dit functioneert om het zijn kenmerkende sterkte te geven.

Het eindresultaat is een complex en SMC Tank-paneel met hoge weerstand.

De panelen kunnen nu aan de zijkanten worden geboord, waar ze worden samengevoegd met bouten en moeren om SMC-tanks te vormen.

QQ 截图 20190507163710

* Enkele van de belangrijke voordelen van het gebruik van dit proces zijn onder meer:

Sterke maar zeer lichte panelen, om het totale gewicht van de tank te verminderen.

Aanpasbare kleurcompounds voor de tank

Toepassing van gereguleerde warmte en druk om het frim en compact te maken.

Het proces geeft ruimte voor flexibiliteit; Het kan comfortabel de meeste vormen, structuren en geometrische complexiteiten accommoderen.


* Toepassingsgebieden van de SMC-watertank:

Drinkbaar water

De GRP-tank is ideaal voor het opslaan en distribueren van drinkbaar / schoon drinkwater. Aangezien het meeste gemeentelijke water doorgaans vies of verontreinigd is, kan het installeren van een GRP-tank een uitstekende service bieden voor scholen, ziekenhuizen en woonwijken.

De tanks zijn aangepast om de groei van algen en bacteriën te voorkomen. Ze houden ook vuil en insecten weg. Ze zullen daarom zorgen voor een schone en constante watertoevoer.

Regenwater

GRP-tanks zijn geweldig voor het opslaan en verzamelen van regenwater van de berg. Er is een stalen toren op de hoge berg en installeer de GRP-tank op de stalen toren, het grootste deel van het regenwater stroomt naar de watertank en vervolgens stroomt het regenwater van de onderste uitstroomleiding naar de woonwijk.

Omdat de tanksteun stijf is, is er geen kans op lekkage.

Brand blussen

Alle brandweerkorpsen moeten te allen tijde een constante en toereikende toevoer van water hebben. Het installeren van een GRP-tank voor brandbestrijdingsdoeleinden zal resulteren in een snelle en efficiënte reactie. Selectie van brandwatertankmateriaal grp-tanks kunnen water bevatten voor meerdere brandsituaties.

Niet-drinkbaar water

De Panel watertank is een goede opslagplaats voor regenwater. Het is bestand tegen de chemische samenstelling van regenwater en kan dus in de loop van de tijd worden gebruikt zonder te worden vervangen.

Het drinkwater is gemakkelijk te distribueren voor industrieel gebruik of voor irrigatieschema en andere landbouw- en landbouwgebieden.

Droge opslag

De GRP-tank is geschikt voor droge granen zoals tarwe, maïs en andere producten van de boerderij. De granen worden voor langere tijd bewaard zonder in contact te komen met vocht.

QQ 截图 20190508144253

SMC-tank voor drinkwater SMC-tank voor opslag van regenwater SMC-tank voor brandbestrijding SMC-tank voor droge opslag


Bedrijfsprofiel

Sinds de oprichting in 2003 werd Aoxu Mold aanbevolen als de beste leverancier van SMC / BMC / GMT / LFT-matrijzen in China. Met de bedrijfsfilosofie van "Eerlijkheid, kwaliteit en efficiëntie" die ons in staat stelt om een langdurige samenwerking met onze klanten in het buitenland te houden. Met het vermogen om matrijzen te ontwerpen en te maken volgens Europese technische normen en kwaliteitsniveaus, is Huacheng een van de pijlers van de industrie geworden.

We hebben succesvolle ervaring met het maken van verschillende soorten mallen voor:

Auto-onderdelen: bumper, motorkap, chassis, voorpaneel, vrachtwagendeur, dashboard, lampenkap, voetplank, spatbord etc.

Communicatie en elektrische apparaten: elektrische meterkast, kabelaftakdoos, transformeer- en verdeelkast, airconditioning, schotelantenne enz.

Sanitair en keukengerei: badkuip, wastafel, gootsteen, plafondplaat, chassis, wallboard wainscot etc.

Deur: We hebben een unieke ervaring in het maken van SMC / MDF / HDF-deurenmallen met houtnerf.

Transport: SMC Motorboot, SMC-spoorwegframe, treinstoel, dak, raamkozijn en toilet enz.

Bouw: watertank, septictank etc.

De klanten van Aoxu Mold zijn over de hele wereld, zoals Amerika, Italië, Maleisië, Thailand, Iran enzovoort. Onze producten genieten van de hoogste kwaliteit met de meest redelijke prijs.


Hot Tags: SMC watertank schimmel, GRP tank, China, fabrikanten, leveranciers, Taizhou fabriek, aangepast, offerte, Made in China, lage prijs, kopen


Stuur onderzoek

E-mail: sales1@aoxumoulds.com

Telefoon: +86 157 5766 8880

card-1_ 看图 王Hot Tags: watertank smc / frp compressie molding, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like