ABS School Locker spuitgieten

ABS School Locker spuitgieten

We staan bekend om de uitgebreide verscheidenheid aan kluisjes die we onze klanten bieden, verspreid over verschillende verticale branches.
Praat nu

Productdetails

ABS School Locker spuitgieten

Het is gebruikelijk om studenten op weg naar school zware schooltassen te zien dragen. "Ik ben geschokt dat de schooltas van mijn kind bijna 4 kg weegt!" een netizen weerspiegeld: "En ze zit alleen in de tweede klas van de lagere school."

Tijdens het semester vervingen studenten van een basisschool in Wuhan een omvangrijke ouderwetse schooltas door een lichte, kleine tas met slechts twee boeken en een oefenboek. Om het gewicht van schooltassen voor kinderen te verminderen, plaatst de school een rij kluisjes in elk klaslokaal, zodat boeken en papierwaren niet naar huis hoeven te worden gebracht en in de kluisjes kunnen worden geplaatst. De school kent geen schriftelijke opdrachten meer toe aan leerlingen in de eerste en tweede klas. In plaats daarvan lieten ze de studenten gesproken berichten van hun lezing naar de klas WeChat-groep sturen. Senior studenten hebben ook zelden schriftelijke opdrachten, maar vooral lezen en oefenen. Daarom hoeven de kinderen niet elke dag alle schoolboeken bij zich te dragen en zijn de tassen van nature licht.

ABS locker is een slimme en moderne opslagoplossing die zeer geschikt is voor verschillende toepassingen. Deze veelzijdige locker is gebouwd om vocht en vocht te verdragen, waardoor het de ideale keuze is boven de traditionele metalen locker. Meer nog, ABS locker is modulair, doe-het-zelf en kan worden samengesteld volgens uw gewenste ontwerparrangementen. Om u te helpen een prettige en veilige kastoplossing te creëren, hebben we een reeks deurenkleuren en een reeks vergrendelingsopties waaruit u kunt kiezen.

ABS School Locker Injection Moulding

* Toepassing : waterpark, strand, zwembad, sportschool, spa, stadion, hotel, school, resort, voedselfabriek, ziekenhuis, mijngebied, bouwplaats, enz.

* Voordelen van ABS lockers:

materialen-

ABS-kunststof is gemaakt van ABS-hars, het is waterdicht, vochtbestendig, roestvrij, slagvast, hittebestendig, zuurbestendig, niet-corrosief, niet-geleidend, niet-vervormbaar, milieuvriendelijk.

Kosten-

Lockers van ABS-kunststof zijn misschien iets duurder dan lockers van staal. Maar stalen kasten worden binnen 2-3 jaar roestig, terwijl ABS-kasten 20-30 jaar kunnen worden gebruikt. In het licht van langetermijninvesteringen zijn de kosten van stalen kasten 7-8 keer hoger dan die van ABS-kunststofkasten.

Handige reiniging

Lockers van ABS-kunststof zijn eenvoudig te reinigen. U hoeft zich geen zorgen te maken over vervorming en hoe deze te reinigen. Met wasmiddel zal het oppervlak van dit soort kasten er na 20 jaar gebruik nog steeds nieuw uitzien.

Eenvoudig te monteren en demonteren-

Lockers van ABS-kunststof zijn gemakkelijk te monteren en demonteren in vele soorten vormen, net als bouwstenen. De productieprocessen van ABS-lockers omvatten grote stalen spuitgieten, dus ze zijn met een goede taaiheid, slijtvastheid. Bovendien zijn ze duurzaam vanwege de specifieke pen- en penverbindingen, zeer sterke nylon scharnieren.

3

Een verscheidenheid aan stijlen

Omdat de vorm van ABS-kunststofkasten één vorm is, zijn de kleuren van de kastjes instelbaar, afhankelijk van de omgeving en de behoefte van verschillende industrieën.

Milieubescherming-

De plastic lockers voldoen aan de nationale eisen voor milieubescherming, waarvan de materialen verschillen van die van geverfde houten lockers, gegalvaniseerde stalen lockers, die het milieu zullen vervuilen.


Wat is ABS?

ABS is een plastic formule afgeleid van Acrylonitril, Butadieen en styreen. Al met al produceren deze elementen een taai en slagvast kunststof.

*Kenmerken:

Stevig en sterk; krasbestendig; roestbestendig; gestructureerde oppervlakteafwerking; recyclebaar; verstelbare planken; stapelbaar; kan naast elkaar worden geplaatst; verkrijgbaar in vele kleuren.

* ABS materiaaleigenschappen:

6


Hoe een geschikte plastic kast te kiezen

In de afgelopen jaren, onder de trend van groeiend verbruik, zijn ABS-plastic lockers niet langer alleen voor plaatsen die waterdichte lockers nodig hebben, andere gebieden zoals klaslokalen, waar veiligheid, milieubescherming nodig is, en die die kluisjes met causale, flexibele combinaties nodig hebben, begonnen allemaal gebruik ABS-kunststofkasten. Maar tegelijkertijd zijn er veel mensen die twijfels hebben over dit soort kluisjes. Ze weten niet of ABS-lockers duurzaam genoeg zijn en het waard zijn om te bestellen, en waar ze op moeten letten, omdat er zoveel keuzes op de markt zijn. Dus, hier zijn enkele ideeën om u te helpen bij het kiezen van veilige, betrouwbare en kosteneffectieve plastic kluisjes.

*Merk

Merken kunnen worden gezien als de garantie voor kwaliteit, service en het resultaat van langetermijnaccumulatie. Bekende fabrikanten met genoeg koffers die zijn uitgebreide kracht belichamen, zijn misschien de eerste keuze voor iedereen.

* Vakmanschap, details en fijnheid van de producten

ABS plastic lockers worden gemaakt door plastic deeltjes gesmolten met grote spuitgietmachines, dus de fijnheid van schimmels bepaalt het vakmanschap en de textuur na het gieten. De hoogwaardige matrijzen ontwikkeld met een investering van 10 miljoen yuan zijn gemaakt van hoogwaardig matrijsstaal, met vindingrijkheid en vakmanschap. Omdat de vormen van hoge standaard zijn, zijn de producten van nature fijn, hebben ze een glad uiterlijk en textuur.

* Materiaalkeuze

Anders dan het inspecteren van het werk van de producten, is de materiaalkwaliteit een andere belangrijke factor bij het selecteren van plastic kasten. Er is hiervoor een eenvoudig ezelsbruggetje, dat wil zeggen ruiken, zien en erop stappen. Allereerst ruik je na het openen van de deur of er een duidelijke, scherpe geur is, wat een bewijs is van het gebruik van slechte materialen. Controleer vervolgens de kleuren, glans, enz. Van de producten. De deuren van de gloednieuwe moeten glanzend, helder zijn en de kozijnen moeten lichtgrijs zijn. Vervolgens kun je op één bord stappen om te voelen of het stevig genoeg is. WIJ doen zaken met geweten en leveren producten waarvan de veiligheid en betrouwbaarheid worden gewaarborgd door vele nationale gezaghebbende tests en internationale organisaties.

* Marktprijzen

Vanwege de hoge kosten van schimmelontwikkeling en grondstoffen is de prijs van ABS-kunststofkasten hoger dan die van stalen kasten, en in principe dezelfde als die van roestvrijstalen kasten. Als u de prijs van een plastic locker bijzonder goedkoop vindt, is het misschien niet van hoge kwaliteit, maar gebruikt u wat afvalplastic.


Neem contact op

1 (2)

Hot Tags: abs school locker spuitgieten, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like