Plastic schooltafel schimmel maken

Table Mould Trade Process: Het voordeel en de service van Aoxu schooltafel mal 1.AOXU Mold adviseren geschikt staal om te voldoen aan uw productie vraag 2. Hoge snelheid prestaties 3. 10 jaar Rijke ervaring werknemer 4. Professionele in ontwerp en het maken van plastic mal 5. Strenge kwaliteitscontrole 6.On ...
Praat nu

Productdetails

Plastic schooltafel schimmel maken

1. Plastic molding plastic school tafel en stoel set

2. OEM, klant ontwerp beschikbaar
3. aluminium mal
4.PE materiaal

Wij kunnen u van concept tot het eindproduct helpen, stuur ons uw idee, zoals een eenvoudige schets of monster, wij ontwerpen de CAD- en 3D-tekening voor u. Als u wel een aantal productontwerpen voor spuitgietproducten heeft en deze in China wilt produceren .Aarzel niet me te contacteren ! Wij bieden u de meest concurrerende prijs met producten van hoge kwaliteit.

Aoxu Mold is een professional in het maken van schimmels en plastic producten, als je dat nodig hebt   schimmels of producten, wij kunnen u helpen om dit te doen, maar stuur ons eerst meer en meer informatie over de schimmel wat u heeft. Zoals voorbeeldfoto's, steekproefomvang, wat is het monstermateriaal en wat voor staal u wilt maken. Wanneer we deze informatie ontvangen, kunnen we de matrijscitaat en technologie-analyse verzenden.

20180623140733.jpg

Aoxu Services

Pre-sale service:

Ons bedrijf biedt een goede verkoper voor professionele en snelle communicatie.

In-sale service:

We hebben sterke ontwerpersteams, zullen klant R & D steunen, als de klant ons steekproeven verzendt,

we kunnen het product tekenen en doen de wijziging als per verzoek van de klant en stuur naar de klant ter goedkeuring. Ook zullen we onze ervaring en kennis toestaan om klanten onze technologische suggesties te geven.

  Klantenservice:

Als ons product een kwaliteitsprobleem heeft tijdens onze garantieperiode, sturen wij u gratis het gebroken stuk terug. Ook als u problemen ondervindt bij het gebruik van onze mallen, bieden wij u professionele communicatie.


Als u uw eigen plastic mal en plastic producten wilt ontwikkelen , aarzel dan niet om contact met mij op te nemen, en maak Plastic School Table Mold.


Neem nu contact met mij op!

2.png





Hot Tags: het maken van plastic schooltafel schimmel, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like